300ГР ПАСТЕТ KAРO   ДОМАШЕН
300ГР ПАСТЕТ KAРO ДОМАШЕН
Продуктов код:
SKU:
254473
4,70 лв.
цена за стек
Стек от: 2
Цена за 1 бр.: 2.35 лв.
4.40лв. доставка за София
Цени за страната >