Приятелят 24OPEN

Приятелят 24OPEN

ЗНАНИЕТО 

За да предложи своите днешни условия 24OPEN ежедневно проверява база данни с над 10 млн. записа за стоки, качества, цени и моментна наличност. При това в почти целия асортимент от ежедневна необходимост.

ОПИТ

Опитът в стоковата селекция и логистиката е отразен в ежедневното актуалното състояние на нашите "щандове", както и стегнатата ни доставка..

ВЪЗМОЖНОСТИ

Днес доставихме хигиенни материали, кърпички, бебешки пелени и сапун на клиент, който с един "клик" получи на другия край на града, на 5-тия етаж, 60 кг. материали с обем около 1,5 кубични метра   Направи поръчката в 11:23 ч. предиобед и я разопакова в 15:18 в ранния следобед. На перфектна стокова цена и само срещу 4,40 лв. за доставка. Колко ли щeше да похарчи за бензин?

...Та така. Успява онзи с добрите приятели.

По случай 4-ти Рожден ден и откритието на серията бири от групата ни "РАЗПУСНИ" , ще споделяме радостта си с всеки уважаван наш клиент, който повери планираните си доставки на 24open.bg....и ще му подарим за всеки завършени 100 лв, от сумата на поръчката му по една бира БАСИ КЕФА! Баси кефа, а? 22... <прочети още>