За нас и 24OPEN

За нас и 24OPEN

За КОЛЕКТИВА:

1. АЛПЕА КЕТ ЕООД състави проектен колектив,

a. От хора между 28 и 55 год.

b. С над 25 год опит в:

i. Националната и международна логистика;

ii.Търговията с бързооборотни стоки;

iii.Производство пакетаж и съхранение на свежи, охладени и замразени храни;

iv. Стопанското управление;

v. Компютърни решения и софтуер.

2. Насочихме внимание към доставката на стоки и услугите към крайния клиент с акцент върху:

a. Софтуерни решения;

b. Пряк маркетинг;

c. Доставки по домовете;

d. Сътрудничество със социални мрежи и приятелски портали.

3. Отчетохме недостатъците на търговска мрежа за храни и бързооборотни стоки, а именно:

a. Големите вериги предлагат качество на добри цени, но изискват много време. Там седмичния пазар предполага няколко часа до половин ден, в наложена среда и стил на живот;

b. С кварталните магазини е обратно – сравнително бързо и понякога фамилиарно, но често при високи цени и опасения от компромиси. А и все по-трудно намираме място да спрем кола в центъра.

4. Забелязахме че:

a. Списъкът продукти от които имаме нужда съдържа почти едни и същи неща.

b. Често дори пазаруваме в повтарящи се дни и часове.

За 24OPEN:

Ето как достигнахме до идеята да обединим плюсовете на :

А. Технологиите,

o с възможността да построим прост и удобен за работа електронен магазин;

o върху администртивната, комуникационна и логистична платформа на 24OPEN, която позволява бързо и точно управление на асортимента, поръчките, комуникацията в т.ч. с клиента, складовата работа и доставките;

o с възможността да следим типовете и условия на съхранение и транспорт на стоките, както и документиране, проследяване и щрих-индикация на стоките и доставките.

Б Асортимент, качество и цените на първокласни доставчици:

o Използваме асортиментното разнообразие на добре разпознаваеми установени доставчици. Същевременно 24OPEN е отворена врата и търси всяко отговорно новаторство;

o Грижим се в кошницата да попада най-доброто;

o Имаме конкурентни цени;

o Ежедневно публикуваме нови промоционални предложения;

o Спазваме стриктно хигиената на съхранение и доставка.

В. Създаваме удобство и личното отношение подобно на кварталния магазин, когато бакалинът Ви е познавал и е пращал "момчето" да занесе покупките,

o 24OPEN е Ваш пазарен помощник. Тя дава възможност за наблюдения върху това какво купувате, алтернативите му, контрол на бюджета, промоции и условия на доставка;

o В 24OPEN намирате готови шаблони на пазарен лист, по който ще може да приключите за 2 минути, подобно на времето, когато можеше да се обадите на бакалина и да поръчате „Както обикновено”. Редактирате своите шаблони, а и имате на разположения адекватен инструмент за повторение и редакции.

o От менюто във „вашия профил” може да изберете няколко профилни адреси, напр. : "на баба", "у дома", "в офиса" и пр,  чрез което бързо можете да пренастроите доставката според нуждата, като 24OPEN позволява да oпишете с текст, с помощта на карта или сателитна снимка, най-точно дестинацията си.

o Последното Ви позволява освен обикновеното, да извършите заявка за доставка от всяка точка на света към свои близки на териториите описани в "Доставка".

o Нашият оператор ще ви извести за неочаквани отклонения в разфасовки и грамажи и при нужда ще поиска Вашето мнение...както и други малки и големи удобства, които ще предостави общуването Ви с 24OPEN.

Г. Предоставяме и модерни методи за разплащане посредством партньорството на ДСК банк, на чиято експертиза сме поверили сигурността на картовите плащания, както и част от оперативната система на 24OPEN. 

За забелязани пропуски в организацията на услугата ни, ще Ви бъдем благодарни за всяка препоръка направена по описаните в "За контакти" начини за връзка.

Нашето кредо:

С 24OPEN  в един по-удобен свят!