ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАМ ОТ 24OPEN.BG?

ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАМ ОТ 24OPEN.BG?

Пазаруваш бързо и лесно всичко за дома, офиса, заведението, когато ти е най-удобно, планирайки ефективно своето време. Всички продукти пристигат до теб точно в посочения, от теб час.

За качеството на свежите продукти се доверяваме на нашите партньори от борсите в София, Пловдив, Пазарджик, Първомай, а за всичко останало на авторитетни партньори като МЕТРО България, Нестле България, Coca Cola България, Проктър и Гембъл България, Хенкел България, Фикосота, Домейн Бойар, СиС Индустрийс Карнобат, Винпром Пещера, Белла България, и редица други български производители и вносители.

 

ДОСТАВКИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ 9 Ч. СУТРИНТА

Поръчвайки от вечерта, още на сутринта имаш всичко необходимо.
С услугата ни доставка ПО ГРАФИК може да се възползваш от 6 часови пояса, в които твоята доставка да пристигне при теб. Единствено трябва да подадеш заявката най-малко 3 часа преди избрания часови пояс:

09:00-11:00
11:00-13:00
13:00-15:00
15:00-17:00
17:00-19:00
19:00-21:00

Цената на доставката по график е 4,40 лв. с ДДС.
За спешни случаи може да се възползваш от Експресната ни услуга, в която доставяме от 60 до 120 мин. от подаването на заявката. Повече разбери на условия за доставка >>

 

БЕЗ МИНИМАЛНА СУМА ЗА ПОРЪЧКА

 

Пазарувай свободно без да следиш постоянно дали си достигнал минимален праг или да добавяш продукти само, за да може поръчката ти да бъде обработена.

 

НАД 10 000 ПРОДУКТА

 

В 24open.bg може да избираш от богато портфолио от продукти и разфасовки, така че да намериш оптималното решение за теб. Разполагаме с над 10 000 продукта, които да задоволят твоите нужди.

 

ЕЖЕДНЕВНИ НОВИ ПРОМОЦИИ

 

Всеки ден може да намериш промоционални продукти на атрактивни цени. Промоциите са валидни за деня, така че не пропускай тази възможност. За да си сигурен, че няма да изпуснеш интересна промоция, може да се възползваш от нашия бюлетин.

Регистрирай се сега  >>