Доставка

Доставка

Доставките на онлайн поръчките ПО ГРАФИК се извършват всеки календарен ден БЕЗ СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, от 9:00 до 21:00 часа. Цената на доставката по график е 4,40 лв. с  ДДС.

Доставки  ПО ГРАФИК  са редовните  доставки,  за които се избира дата и желано време за доставка от  6 двучасови пояса, както следва:

                  9:00-11:00

                11:00-13:00

                13:00-15:00

                15:00-17:00

                17:00-19:00

                19:00-21:00

За да може доставката да бъде включена по график, тя трябва да е приета за изпълнение най-малко 3 часа преди началото на избрания часови пояс. В противен случай времето за  изпълнението й няма да ни бъде достатъчно.

Териториално покритие:  Доставките с автомобили на територията на гр.София, извършваме както е показано на картата:

Покритие на доставките в София

Извършваме доставки в София, в границите на околовръстното шосе и извън нея в Кривина, Казичане, Герман, Панчарево, Бистрица, Драгалевци, Бояна, Княжево, Г.Баня,  Суходол  и Филиповци. Очаквайте скоро да добавим още квартали и населени места.

ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ – приоритетно изпълнявани доставки, които се извършват  от 10 до 18 часа само в работни дни. Времето за доставка е между 60 и 120 мин. от часа на регистриране на заявката.  Цената на доставката е 12.00 лв. с ДДС.
Ограниченията тук, свързани със заявката са:
1) не може да съдържа повече от 5 вида артикула 
2) необходимо е да бъде предплатена през VPOS
3) не може да надхвърля общо тегло от 20 кг. 
Експресна доставка е възможна само в деня на поръчката.

КАК ПЪТУВАТ ТВОИТЕ ПОКУПКИ

Доставките се извършват с необходимия за спецификата на стоките специализиран транспорт. Предвид системата ни за разпределение на транспорт  праткта напуска склада)  от 15 мин. до 2 часа преди доставката.

ДОСТАВКИ ЗА СТРАНАТА  

Доставки извън София извършваме с куриер, съгласно общите му условия. Предаването на пратките в офис на куриера се извършва до 17:00 часа на текущия ден. Всяко изпълнение след предаването на пратката е съгласно условията и графиците на куриера. Всички изисквания към куриера, следва да се отбелязват в забележка към адреса във формуляра на заявката.

ЦЕНА ЗА СТРАНАТА:  При изпращане на пратки извън София, на места които не се обслужват от наши коли, цената се образува от сбора на долните (1)+(2)+(3); 

1) Цената на продуктите,

2) Цената на обработката на 24OPEN в размер на 2 лв, за пратки с тегло до 10 кг. а в случаите на по-тежки пратки добавяме 0,20 лв за всеки започнат килограм. Така ако пратката ви е с тегло 20 кг. цената на обработката на 24OPEN ще бъде 2,00 + 10 х 0,20 = 4,00 лв.

3) Цената на използваната стандартна куриерска услуга вън от София . Предварителна ориентация за тази цена (3), напр. на ЕКОНТ можете да намерите в тарифния  калкулатор на ЕКОНТ или да потърсите подобна за предпочитан друг куриер.

ПРИМЕР:: ако цената на стоките ти(1) е 10 лв. а цената за доставката (3) на КУРИЕРА е 17 лв.за 8 кг. тегло (в този случай (2) ще е 2,00 лв),

Цената която ще трябва да платиш за получаване на пратката е 10.00 лв (цена(1)) + 2:00 (Обработка 24OPEN(2)) + 17,00 (куриер(3)) = 29.00 лв. 

По този начин се таксуват пратките ВЪН от София, за които ползваме външна куриерска услуга.  За София цената е фиксираната 4,40 лв.

ВНИМАНИЕ !! Изпълнението на доставка чрез куриер не зависи само от 24open, сайтът си запазва правото да се свърже допълнително с клиента за уточнения на детайли по доставката, както и в случаи на невъзможност, да откаже изпълнение.

Забележка: Доставка до офис на куриер в София, се извършва от 24OPEN, по заявка на клиента и се таксува 4,40 лв. като обикновена доставка до адрес в София. В тези случаи офисът на куриера се приема като финален адрес за доставка, а куриерът - като упълномощен представител на клиента за получаване на пратката. В този случай 24OPEN не отговаря за отношенията между клиента и избрания от него получател. 

НАМАЛЕНИЯ

Клиентите, живеещи в отдалечени райони на София могат да намерят график за извършване на безплатни или промоционални условия за доставки, минималните суми на поръчките за безплатен транспорт и за кои населени места важат от промо секцията ни тук.

ДОКУМЕНТИ

Покупките пътуват придружени от:

1) Приемо-предавателен протокол със списък на продуктите от направената онлайн поръчка в два екземпляра. Моля да се подпишете на нашия екземпляр, за да отбележите приемането на поръчаната стока.

2) Фактура в случай, че сте пожелали

3) Фискален касов бон

При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0897736196 (Viber) или на имейл support@24open.bg