ЯДКИ

ЯДКИ
70 Г ИНДИЙСКО КАШУ РОЙС
3,25 лв.
цена за бр.
80 ГР ЛЕШНИЦИ ДЕТЕЛИНА ПЕЧЕНИ
150 ГР. ФИЛИРАНИ БАДЕМИ ПАМИ
12,06 лв.
цена за бр.
70 Г ПЕЧЕН БАДЕМ РОЙС
3,25 лв.
цена за бр.
280ГР. ЛЕШНИЦИ ГРИВАС ПЕЧЕНИ
70 Г ПЕЧЕН ЛЕШНИК СЪС СОЛ РОЙС
350Г ПЕЧ.ЛЕШНИК СЪС СОЛ РОЙС
13,56 лв.
цена за бр.
350 Г ПЕЧЕН ЛЕШНИК РОЙС
13,68 лв.
цена за бр.
500 ГР. ПЕЧЕН ЛЕШНИК
6,24 лв.
цена за бр.
350 Г ПЕЧЕН БАДЕМ РОЙС
13,68 лв.
цена за бр.
400ГР. ПЕЧЕНО КАШУ СЪС СОЛ ГРИВАС
13,68 лв.
цена за бр.
280ГР.ШАМ ФЪСТЪК ГРИВАС ПЕЧЕН
400ГР.БАДЕМИ-ПЕЧЕНИ,СОЛЕНИ ГРИВАС
500 ГР. ARO СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМКИ
2,63 лв.
цена за бр.
300Г БАДЕМИ ПЕЧЕН СОЛЕН КРОНОС
500 ГР. ARO ЛЕБЛЕБИЯ
4,84 лв.
цена за бр.
80Г ШАМ-ФЪСТЪК ДЕТЕЛИНА ПЕЧЕНИ