ШУНКА, ПУШЕНИ, ЖАРЕНИ

ШУНКА, ПУШЕНИ, ЖАРЕНИ
ШУНКА ГАСТРО ХОТЕЛСКА МАРКА
400ГР ШУНКА ПУЕШКА  АРО
2,02 лв.
цена за бр.
3,8 КГ ШУНКА-САНДВИЧ НАШЕ СЕЛО
ПИЛ.ФИЛЕ ВАРЕНО ПУШЕНО ГРАДУС
500 ГР ШУНКА ПРАЖКА СЛАЙС ТАНДЕМ
11,50 лв.
цена за бр.
1КГ ШУНКА БУТ "ГУСТО ГРАНДЕ"
ПИЛЕШКА ШУНКА ПУШЕНА
11,80 лв.
цена за кг.
ШУНКА СВИНСКИ БУТ ЗА ПИЦА HS
СВИНСКО ФИЛЕ ПУШЕНО DE CASA БРАВО
12,64 лв.
цена за кг.
СВ.ФИЛЕ ПУШ. ГАСТРО ВИТАМЕС
~ 2КГ ШУНКА ПЕРЛОВА ПУШЕНА
8,21 лв.
цена за кг.
КРЕНВИРШИ ПИЛЕШКИ ГРАДУС ВАКУУМ
ЖАРЕНО СВИНСКО ФИЛЕ КЕН
13,49 лв.
цена за кг.
ШУНКА СЛАЙС ХОТЕЛСКА МАРКА
800ГР ШУНКА ПИКНИК СЛАЙС ИФАНТИС
7,63 лв.
цена за бр.
~1.7КГ ШУНКА КЕН
8,98 лв.
цена за кг.
ШУНКА ЗАКУСКА ВАК СЛАЙС ~1КГ
800ГР ШУНКА ХОРЕКА СЛАЙС БРАВО
БУТ СВИНСКИ ВП ''НА СОФРАТА''
500ГР СВ. ФИЛЕ ДРЕВЯНА СЛАЙС ГАЗ
СВИНСКИ ВРАТ ОРЕХИТЕ СЛАЙС ГАСТРО
ШУНКА СВИНСКА ЗА ТОСТ 10/10 LM "ИФАНТИС"
300ГР ШУНКА КЕН
3,43 лв.
цена за бр.
~2КГ ШУНКА ОТ СВИНСКО МЕСО ВАКУУМ
500Г ШУНКА СВ.БУТ СЛАЙС ТАНДЕМ
СВИНСКИ БУТ ПУШЕН ГАСТРО ВИТАМЕС
11,50 лв.
цена за кг.
ШУНКА ВИТА ЖАРЕНА КЕН
10,12 лв.
цена за кг.
ШУНКА ПЕРЛА МАЛЕВЕНТУМ
6,73 лв.
цена за кг.
ШУНКА ОТ БУТ ОРЕХИТЕ СЛАЙС ГАСТРО
СВИНСКО ФИЛЕ ОРЕХИТЕ СЛАЙС ГАСТРО