ЧИПС, СОЛЕТИ, КРЕКЕРИ

ЧИПС, СОЛЕТИ, КРЕКЕРИ
130Г ОРИЗОВИ БЛОКЧЕТА CRISPY
1,37 лв.
цена за бр.
200 ГР.ЧИО СОС ЛЮТО СИРЕНЕ
4,03 лв.
цена за бр.
155 ГР. РАФЪЛС ЧИПС СОЛ
2,68 лв.
цена за бр.
100 ГР. БИСКВИТИ "ТУК", ОРИГИНАЛ
1,55 лв.
цена за бр.
45 ГР. СНАКС "ЗАЙО БАЙО", С МАСЛО
1,75 лв.
цена за стек
100 ГР.БИСКВИТИ  "ТУК", СЪС СИРЕНЕ
1,55 лв.
цена за бр.
200 ГР. СОЛЕНКИ SALZA СИРЕНЕ
5,04 лв.
цена за стек
40 ГР. КУБЕТИ СНЕЖАНКА - TZATZIKI
2,34 лв.
цена за стек
165ГР.ЧИПС ПРИНГЪЛС СМЕТАНА И ЛУК
750 ГР.  ТОРТИЛА ЧИПС СИРЕНЕ
8,27 лв.
цена за бр.
155 ГР. РАФЪЛС ЧИПС БАРБЕКЮ
2,68 лв.
цена за бр.
750 ГР.  ТОРТИЛА ЧИПС ЛЮТ
8,27 лв.
цена за бр.
165ГР. ЧИПС ПРИНГЪЛС СОЛ
4,81 лв.
цена за бр.
140 ГР.ЧИО ЧИПС СМЕТАНА И ЛУК
60ГР. СНАКС "ЗАЙО БАЙО" СЪС СМЕТАНА & КОПЪР
2,66 лв.
цена за стек
155 ГР. РАФЪЛС ЧИПС КЕТЧУП
2,68 лв.
цена за бр.
250 ГР. ПРЕТЦЕЛ
1,12 лв.
цена за бр.
165ГР. ЧИПС ПРИНГЪЛС ПАПРИКА
1,97 лв.
цена за бр.
50ГР.СНАКС "ЗАЙО БАЙО" С ИГРАЧКА ЗА МОМЧЕ
8,70 лв.
цена за стек
100ГР ПУКАНКИ ЗА МИКРОВЪЛНОВА
200ГР.ТОРТИЛА ЧИПС НАТЮР F.LIFE
80ГР ПУКАНКИ СЪС СОЛ, ЧИО
1,20 лв.
цена за бр.
280Г ТАРАЛИ КЛАСИК AEA
2,20 лв.
цена за бр.
50Г.СНАКС "ЗАЙО БАЙО" С ИГРАЧКА ЗА МОМИЧЕ
8,70 лв.
цена за стек
140 ГР.ЧИО ЧИПС СЪС СОЛ
2,76 лв.
цена за бр.
200ГР.ТОРТИЛА ЧИПС ЛЮТ FINE LIFE
2,46 лв.
цена за бр.
250ГР ГРИЗИНИ СЪС СОЛ
3,42 лв.
цена за стек
40 ГР. КУБЕТИ БЕКОН
2,34 лв.
цена за стек
155Г. ЧИПС РАФЪЛС   ПАПРИКА
2,68 лв.
цена за бр.
250Г. СОЛЕТИ ХРУС-ХРУС КЛАСИК
60 ГР. СОЛЕТИ ЗЛАТНА ДОБРУДЖА
2,08 лв.
цена за стек
100 ГР. БИСКВИТИ "ТУК", ПАПРИКА
1,55 лв.
цена за бр.
45Г FINETI ГРИЗИНИ + ИГРАЧКА
14,04 лв.
цена за стек
60 ГР. СОЛЕТИ
1,73 лв.
цена за стек
125 ГР.СОЛЕНИ БИСКВИТИ "MAXI MIX"

Страници