ХРАНА, НАПИТКИ

ХРАНА, НАПИТКИ
БИО 150ГР БИСКВИТИ БЕБЕШКИ HIP
80ГР ПЮРЕ NESTLE ГЕРСЛИВИ
2,40 лв.
цена за бр.
БИО 125Г ПЮРЕ HIPP ОРИЗ/ЗЕЛ/П
2,90 лв.
цена за бр.
БИО 190Г КАША ЛЕКА НГРИС/БАНА
80ГР ПЮРЕ NESTLE ГЕРМОРКОВ
2,40 лв.
цена за бр.
75Г КИСЕЛ БИОСЕТ  ЕКЗ/ПОРТ/Л
1,92 лв.
цена за стек
БИО 125ГР ПЮРЕ HIPP БАНАНИ
2,90 лв.
цена за бр.
БИО 200МЛ СОК HIPP МЕКА ЯБЪЛК
3,04 лв.
цена за бр.
190Г СУПА ГЕРБЕР  ЗЕЛЕНЧ.ТЕЛ
250 ГР БЕЗМЛЕЧНА КАША ЗА ДЕЦА - ОРИЗ 4+
БИО 125Г ПЮРЕ HIPP МОРК/ЯБЪЛК
2,90 лв.
цена за бр.
500ГР HIPP3 КОМБИОТИК МЛЯКО
26,90 лв.
цена за бр.
250Г МЛЕЧ КАША   БАНАН 4+
9,82 лв.
цена за бр.
БИО 200МЛ СОК HIPP МУЛТИВИТАМ
180Г БИСКВИТИ БЕБ МЕЧЕТА BEBEV
БИО 125Г ПЮРЕ HIPP ТИКВИЧ/КАР
2,56 лв.
цена за бр.
БИО 125Г ПЮРЕ HIPP ТИКВА/КАРТ
2,56 лв.
цена за бр.
БИО 200МЛ СОК HIPP КРУШИ
3,04 лв.
цена за бр.
600ГР МЛЯКО КОМБИОТИК HIPP
27,94 лв.
цена за бр.
БИО 125Г ПЮРЕ HIPP РАЗ.ЗЕЛЕНЧ
2,90 лв.
цена за бр.
БИО 250Г ИНСТ.КАША HIPP ПЛОД.
10,81 лв.
цена за бр.
БИО 200МЛ СОК HIPP СЛИВИ
3,04 лв.
цена за бр.
БИО 190Г ПЮРЕ HIPP КАРТ/КОПЪР
4,08 лв.
цена за бр.
БИО 125Г ПЮРЕ HIPP НЕЖ.ЗЕЛЕНЧ
2,56 лв.
цена за бр.
БИО 250Г ИНСТ. КАША БАН&ПРАСК.
БИО 160Г ПЮРЕ HIPP ПРС/КАЙС/И
3,07 лв.
цена за бр.
75Г КИСЕЛ БИОСЕТ ВИШНА/ЕКЗ/ЯБ
БИО 125Г ПЮРЕ HIPP ТИКВА
2,56 лв.
цена за бр.
100Г БЕБ.МЛЕЧЕН ДЕСЕРТ ВАНИЛИЯ
БИО 160Г ПЮРЕ HIPP ЙОГУРТ/ПЛО
3,07 лв.
цена за бр.
190ГР ПЮРЕ ГЕРБЕР РИБА/ТИКВ/БР
БИО 800Г МЛЯКО КОМБИОТИК HIPP1
44,45 лв.
цена за бр.
БИО 125Г ПЮРЕ HIPP ЗЕЛ/КАРТ/Т
2,90 лв.
цена за бр.
4Х100Г БЕБЕШКИ МЛЕЧЕН ДЕСЕРТ С ШОКОЛАД

Страници