ТОРТИ, ПАСТИ

ТОРТИ, ПАСТИ
1000 ГР. ЕКЛЕР
10,76 лв.
цена за бр.
1000 ГР.  ПЕТИФУРИ
8,64 лв.
цена за бр.
350 ГР ТУЛУМБИЧКИ
3,22 лв.
цена за бр.
300 ГР.КИФЛИЧКИ  С ШОКОЛАД - 6БР
700 ГР. ЕКЛЕРОВО  РУЛО
6,83 лв.
цена за бр.
2100ГР. ЕКЛЕРОВА ТОРТА НАОМИ
29,24 лв.
цена за бр.
2100 ГР.ЕКЛЕРОВА ТОРТА СМОКИНЯ
1110ГР.ТОРТА ВАНИЛОВ КРЕМ Х12 БР.
2100 ГР.ШОКОЛАДОВА ТОРТА БЯЛА ЛАГУНА
2100 ГР.ЕКЛЕРОВА ТОРТА-БАВАРСКИ КРЕМ
29,89 лв.
цена за бр.
2000 ГР МИНИ БАКЛАВИЧКА 42 БР
16,60 лв.
цена за бр.
380 ГР. КРЕМ ПИТА
4,62 лв.
цена за бр.