ТОПЕНИ

ТОПЕНИ
140ГР ТОПEНО СИРЕНЕ НАТУРАЛНО
150ГР.ТОПЕНО СИРЕНЕ ЕМЕНТАЛ PRESIDEN
200ГР.ТОПЕНО СИРЕНЕ КИРИ НАТУРАЛН0
4,72 лв.
цена за бр.
200ГР.ТОПЕНО ПУШЕНО СИРЕНЕ ARO
300 ГР. ТОПЕНО ПУШЕНО СИРЕНЕ
250ГР.ПУШЕНО СИРЕНЕ В ЧЕРВО, "КАРЛОВСКО"
500 ГР МАСКАРПОНЕ EXQUISA
11,41 лв.
цена за бр.
150 ГР. ТОПЕНО СИРЕНЕ "ГАУДА" СЛАЙС FF
150 ГР. ТОПЕНО СИРЕНЕ ЧЕДЪР, СЛАЙС FF
150ГР.ТОПЕНО СИРЕНЕ "ЕМЕНТАЛ" СЛАЙС FF
150Г СИРЕНЕ КРЕМА ПОДП.TARTAR
6,55 лв.
цена за бр.
500ГР. ТОПЕНО-ПУШЕНО СИРЕНЕ  .
140ГР.ТОПЕНО СИРЕНЕ ШУНКА FINE FOOD
300 ГР.ТОПЕНО СИРЕНЕ ЧЕРВО ЖОСИ
24БР. ТОПЕНО СИРЕНЕ "PRESIDENT"
9,67 лв.
цена за бр.
200 ГР.ПУШЕНО ТОПЕНО СИРЕНЕ FRICO
125ГР КРЕМА СИРЕНЕ LACRIMA
2,24 лв.
цена за бр.
150ГР.ТОПЕНО СИНЬО СИРЕНЕ PRESIDENT