ТЕЛЕШКО

ТЕЛЕШКО
ТЕЛЕШКО ШКЕМБЕ ЗАМР. ДЕКОМ
ТЕЛЕШКО КОНТРАФИЛЕ ЗАМРАЗЕНО
ТЕЛЕШКО МЕСО ЗА ГОТВЕНЕ ЗАМРАЗЕНО
17,88 лв.
цена за кг.
39,37 лв.
цена за кг.
ТЕЛЕШКИ ЕЗИК ОХЛАДЕН ВАКУУМ
ЕЗИК ОТ МЛЕЧНО ТЕЛЕ ОХЛ. ВАКУУМ
16,86 лв.
цена за кг.