СУШИ, ЕКЗОТИКА

СУШИ, ЕКЗОТИКА
- 5 %
500 МЛ. СОЕВ СОС PEARL RIVER
6,83 лв.
7.16 лв.
цена за бр.
150 ГР ТЕМПУРА МИКС YUTAKA
6,89 лв.
цена за бр.
125Г(50 ЛИСТА) ЯКИ НОРИ ЧЕРВЕНИ
21,26 лв.
цена за бр.
170 ГР ТРАПЕЗЕН  ХРЯН ARO
1,60 лв.
цена за бр.
255МЛ СОС ОТ СТРИДИ PANDA LEE KUM
7,43 лв.
цена за бр.
125ГР(50 ЛИСТА)ЯКИ НОРИ СРЕБЪРНИ
26,44 лв.
цена за бр.
450ГР СОС ОПУШЕН БАРБЕКЮ РЕМИЯ
450 ГР СОС ОПУШЕН ЛЮТ КОКТЕЙЛ
250 МЛ СОЕВ СОС ТЪМЕН ДЕРОНИ
450МЛ КИМЧИ СОС МОМОЯ
21,83 лв.
цена за бр.
1КГ УАСАБИ YUTAKA
32,18 лв.
цена за бр.
100БР БАМБУКОВИ КЛЕЧКИ 21СМ
7,30 лв.
цена за бр.
11ГР 5 ЛИСТА ВОДОРАСЛИ НОРИ YUTAK
500ГР ЧИЛИ ЛЮСПА БИОСЕТ
6,89 лв.
цена за бр.
1Л. ПОДПРАВКА ЗА ЯСТИЯ ВИНЯРИ
50ГР ЧИЛИ ЧУШКИ ХАЛАПЕНЬО
4,70 лв.
цена за бр.
400ГР/22CM ОРИЗОВА ХАРТИЯ
8,27 лв.
цена за бр.
220МЛ ТАЙ ХОЙСИН СОС
5,78 лв.
цена за бр.
43ГР УАСАБИ ПАСТА HOUSE OF ASIA
4,43 лв.
цена за бр.
400ГР КЪРИ ПАСТА ЗЕЛЕНА
5,96 лв.
цена за бр.
80ГР ПУШЕН ЧЕРВЕН ПИПЕР СЛАДЪК БИ
1,92 лв.
цена за бр.
200МЛ РИБЕН СОС THAI PRIDE
3,43 лв.
цена за бр.
400ГР КЪРИ ПАСТА ЧЕРВЕНА
5,96 лв.
цена за бр.
1Л КОКОСОВО МЛЯКО
7,99 лв.
цена за бр.
2,5Л ЧИЛИ СОС UNIFOOD
12,98 лв.
цена за бр.
40ГР СУШЕНИ ВОДОРАСЛИ WAKAME
6,89 лв.
цена за бр.
220МЛ ТАЙ САМБАЛ ОЕЛЕК СОС
5,51 лв.
цена за бр.
475ГР СРИРАЧА ЛЮТ СОС UNI EAGLE
8,22 лв.
цена за бр.
150 МЛ ОРИЗОВ ОЦЕТ ШИРАГИКУ YUTAK
250ГР СОБА НУДЛИ
6,19 лв.
цена за бр.
500ГР ЯЙЧНИ НУДЛИ БЪРЗОГОТВ
50ГР ЖЪЛТА МИСО СУПА 3 БРОЯ YUTAK
450ГР СОС ЧИЛИ ЛЮТИВ РЕМИЯ
5,74 лв.
цена за бр.
50ГР ЧЕРВЕНА МИСО СУПА 3 БРОЯ YUT