СУШЕНИ И ЯДКИ

СУШЕНИ И ЯДКИ
200ГР СУШЕНИ АСОРТИ ЧЕРВ. БОРОВИНКА
6,74 лв.
цена за бр.
100ГР ПУКАНКИ ЗА МИКРОВЪЛНОВА
500ГР. БЕЛЕНИ СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМКИ
100 ГР. КЕДРОВИ ЯДКИ
12,08 лв.
цена за бр.
125ГР. ФИЛИРАН БАДЕМ
5,11 лв.
цена за бр.
400 ГР. ОРЕХ СУРОВ
12,06 лв.
цена за бр.
2КГ ОРЕХИ НА ПАРЧЕТА HORECA SELEC
57,25 лв.
цена за бр.
400 ГР. СУРОВ БАДЕМ
15,52 лв.
цена за бр.
80 ГР ЛЕШНИЦИ ДЕТЕЛИНА ПЕЧЕНИ
500 ГР. СУШЕНИ КАЙСИИ
13,79 лв.
цена за бр.
80ГР СУШЕНИ ЧУШКИ
4,13 лв.
цена за бр.
500 ГР.СУШЕНИ СЛИВИ БЕЗ КОСТИЛКА
10,33 лв.
цена за бр.
70 Г ИНДИЙСКО КАШУ РОЙС
3,36 лв.
цена за бр.
500ГР СУШЕНИ ФУРМИ
6,89 лв.
цена за бр.
90ГР ЧИПС ОТ СЛАДЪК ЧЕРВЕН ПИПЕР
500ГР. СУШЕНИ СМОКИНИ
11,71 лв.
цена за бр.
400ГР ГОДЖИ БЕРИ HORECA SELECT
16,55 лв.
цена за бр.
250ГР СУШЕН ДОМАТ
6,19 лв.
цена за бр.
400ГР ФИЛИРАНИ БАДЕМИ HORECA SELE
17,09 лв.
цена за бр.