СУХИ, ЛУКАНКИ, ФИЛЕТА

СУХИ, ЛУКАНКИ, ФИЛЕТА
3БР ЛУКАНКА ДОБРУДЖАНСКА ОРЕХИТЕ
27,25 лв.
цена за кг.
ШПЕК БУРГАС ГАСТРО ДЕЛИКАТЕС
ЛУКАНКА ТРАКИЙСКА ГАСТРО
18,61 лв.
цена за кг.
200ГР ЛУКАНКОВ САЛАМ СЛАЙС ВНОС
КОЛБАС ШПЕК Ф60 "ОРЕХИТЕ"
21,36 лв.
цена за кг.
260ГР ШПЕК БУРГАС КЕН
4,61 лв.
цена за бр.
75ГР САЛАМ С ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР СЛ
3БР ЛУКАНКА ЧАРДАКА ОРЕХИТЕ
240ГР ШПЕК ДЕЛИКАТЕСЕН КЕН
4,58 лв.
цена за бр.
БИРЕНИ ПРЪЧИЦИ БОНИ
16,86 лв.
цена за кг.
ЛУКАНКА КЕТЪРИНГ ДЕКОМ ВАКУУМ
190ГР ЛУКАНКА ПАНАГЮРСКА КФМ
ДОБРУДЖАНСКА  ЛУКАНКА Ф60 ОРЕХИТЕ
30,36 лв.
цена за кг.
170Г СУДЖУК ТЕЛЕШКИ ПЕТАЛКА МОЛЕР
ФИЛЕ ЕЛЕНА МАКСИ КФМ ВАКУУМ
120ГР САЛАМ ВЕСЛЕЦ КЕН
1,52 лв.
цена за бр.
ПАСТЪРМА СВ. КАЙЗЕР М.ЦВЕТКО
САЛАМ СУХ РИЛА МАКСИ КОЛБАСО
400ГР БУТ ЕЛЕНА СЛАЙС HORECA SELE
11,87 лв.
цена за бр.
400ГР ПАСТЪРМА ГОВЕЖДА СЛАЙС HORE
3БР СУДЖУК ДОБРУДЖАНСКИ ОРЕХИТЕ
28,10 лв.
цена за кг.
200ГР ГОВ.ПАСТЪРМА БРЕЗАОЛА ВНОС
ФИЛЕ ЕЛЕНА МИНИ ВАКУУМ
44,76 лв.
цена за кг.
~2КГ ЛУКАНКОВ САЛАМ ЕКСТРА СЛАЙС
1/2 ХАМОН СЕРАНО ТЕРМОВАКУУМ
180 ГР. СУДЖУК ТЕЛЕШКИ
26,05 лв.
цена за стек
170ГР СУДЖУК СТАРОБЪЛГАРСКИ КФМ
3Х210ГР ЛУКАНКА КАРЛОВСКА
18,53 лв.
цена за стек
360ГР САЛАМ БУРГАС
3,25 лв.
цена за бр.
ПАСТЪРМА КАЙЗЕР МАКСИ КФМ ВАК
190ГР ЛУКАНКА СТАРОБЪЛГАРСКА КФМ
ШПЕК "БУРГАС", Ф60, "ОРЕХИТЕ," ГАСТРО