СПЕЦИАЛНИ БРАШНА

СПЕЦИАЛНИ БРАШНА
500ГР ПОЛЕНТА DIVELLA
2,60 лв.
цена за бр.
1 КГ БРАШНО ЗА ПИЦИ
2,86 лв.
цена за бр.
1 КГ БРАШНО ЗА СЛАДКИШИ
3,30 лв.
цена за бр.
400ГР КАЧАМАК ОБЕРОН
3,65 лв.
цена за стек
500ГР ОРИЗОВО БРАШНО PANINO
1,63 лв.
цена за бр.
500ГР КАЧАМАК КРИНА
4,13 лв.
цена за стек
1 КГ НИШЕСТЕ ПШЕНИЧЕНО МЕРКУРИЙ
4,81 лв.
цена за бр.
1КГ ПЪЛНОЗ. ЦАРЕВИЧ. БРАШНО ТЕХРА
3,34 лв.
цена за стек
400ГР ОБЕЗМАСЛЕНО СОЕВО БРАШНО