СОСОВЕ

СОСОВЕ
4.1КГ ПИЦА СОС КЛАСИК  MUTTI
15,52 лв.
цена за бр.
450 ГР СОС ОПУШЕН ЛЮТ КОКТЕЙЛ
150МЛ  СОС УОРЧЕСТЪР
4,85 лв.
цена за бр.
1 Л СОЕВ СОС  СВЕТЪЛ
4,72 лв.
цена за бр.
190ГР ПЕСТО ДЖЕНОВЕЗЕ ANTICO CASA
500 МЛ. СОЕВ СОС PEARL RIVER
7,36 лв.
цена за бр.
3.2 КГ КЕТЧУП ВИТАЛ
7,64 лв.
цена за бр.
4.1КГ СОС ЗА ПИЦА БЕЗ ПОДПРАВКИ
10,12 лв.
цена за бр.
4.1 КГ СОС ЗА ПИЦА С ПОДПРАВКИ HO
10,12 лв.
цена за бр.
250МЛ БАЛСАМОВ КРЕМ ELIA
6,73 лв.
цена за бр.
150 МЛ СОЕВ СОС
5,10 лв.
цена за бр.
200МЛ РИБЕН СОС THAI PRIDE
3,36 лв.
цена за бр.
550ГР ЧИЛИ СОС UNI FOOD
2,69 лв.
цена за бр.
250 ГР СОС ОТ МАНГО EXOTIC FOOD
4,98 лв.
цена за бр.
250 МЛ СОЕВ СОС ТЪМЕН ДЕРОНИ
400 ГР СОС ПИКАНТЕН "АРАБИАТА"
60МЛ СОС ОТ ЧУШКИ ЧИПОТЛЕ TABA
285ГР СУШЕНИ ДОМАТИ АНТИКО КАЗАЛЕ
200 МЛ СОС ТЕРИЯКИ EXOTIC FOOD
5,39 лв.
цена за бр.
250 МЛ СОЕВ СОС ДЕРОНИ СВЕТЪЛ
885ГР СЛАДЪК СОС ЧИЛИ" EXOTIC FOOD"
475ГР СРИРАЧА ЛЮТ СОС UNI EAGLE
8,35 лв.
цена за бр.
240Г ТАЙ ПАД ТАЙ ПАСТА ЗА ПЪРЖЕНЕ
5,52 лв.
цена за бр.
600МЛ СОС ПЪРЖ.КАРТОФИ РЕМИА
500МЛ СОС ЗА ПЪРЖ.КАРТОФИ РЕМИА
4,03 лв.
цена за бр.
250МЛ СОЕВ СОС КЛАСИЧЕС ДЕРОНИ
60М ТАБАСКО ХАБАНЕРО СОС ОТ ЧУШКИ
450МЛ КИМЧИ СОС МОМОЯ
22,26 лв.
цена за бр.
190ГР ПЕСТО ДЖЕНОВЕЗЕ DIVELLA
4,78 лв.
цена за бр.
250МЛ СОС МЕКСИКО KUHNE
3,58 лв.
цена за бр.
250 МЛ УИСКИ КОКТЕЙЛ СОС "РЕМИА"
3,36 лв.
цена за бр.
455МЛ СЛАДКО-КИСЕЛ СОС "EXOTIC FOOD"
9,43 лв.
цена за бр.
150 МЛ ОРИЗОВ ОЦЕТ ШИРАГИКУ YUTAK
220МЛ ТАЙ САМБАЛ ОЕЛЕК СОС
5,39 лв.
цена за бр.
250Г СОС ЧИЛИ МОРСКА ХРАНА EXOTIC
250 МЛ СОС СИНЬО СИРЕНЕ" РЕМИА"
3,36 лв.
цена за бр.

Страници