СОЛ, ПИПЕР

СОЛ, ПИПЕР
ПРОМО
13ГР ЗЕЛЕН ПИПЕР НА ЗЪРНА KOTANYI
4,02 лв.
цена за стек
- 9 %
55ГР ЧЕРВЕН ПИПЕР СЛАДЪК
3,74 лв.
4.13 лв.
цена за стек
ПРОМО
17ГР.ЧЕРЕН ПИПЕР МЛЯН KOTANY
3,74 лв.
цена за стек
- 10 %
500ГР ХИМАЛАЙСКА СОЛ ПАСИФЛОРА
2,41 лв.
2.69 лв.
цена за бр.
1 КГ МЛЯНА МОРСКА СОЛ ПРОМАР
3,95 лв.
цена за стек
35ГР МЕЛНИЧКА МИКС ПИПЕР ЗЪРНА
1 КГ МОРСКА КРИСТАЛНА СОЛ ПРОМАР
3,71 лв.
цена за стек
40ГР ЧЕРВЕН ПИПЕР ЛЮТ
3,16 лв.
цена за стек
1 КГ ЧЕРЕН ПИПЕР МЛЯН
16,09 лв.
цена за бр.
1 КГ СОЛ ЕКСТРА ЙОДИРАНА ПРОМАР
6,18 лв.
цена за стек
10ГР ЧЕРЕН ПИПЕР МЛЯН
3,85 лв.
цена за стек
330ГР МЛЯНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ МЕРКУРИЙ
115ГР РОЗОВА БОЛИВИЙСКА СОЛ, МЕЛНИЧКА
10ГР ЧЕРЕН ПИПЕР ЗЪРНА
3,85 лв.
цена за стек
500 ГР СОЛ  КАЛАС
1,18 лв.
цена за бр.
330ГР РОЗОВА ХИМАЛАЙСКА СОЛ
500ГР ЧИЛИ ЛЮСПА БИОСЕТ
6,89 лв.
цена за бр.
500Г ЧЕРВЕН ПИПЕР №1 СЛАДЪК
5КГ СОЛ КАЛАС
3,79 лв.
цена за бр.
170 ГР ТРАПЕЗЕН  ХРЯН ARO
1,60 лв.
цена за бр.
250 ГР СОЛ "КАЛАС" КЛАСИК
1,18 лв.
цена за бр.
10ГР ЧЕРЕН ПИПЕР МЕРКУРИЙ
4,74 лв.
цена за стек
1.10КГ ЧЕРВЕН ПИПЕР СЛАДЪК HORECA
15,97 лв.
цена за бр.
400 ГР СОЛ "КАЛАС" КЛАСИК
1,92 лв.
цена за бр.
55ГР ЧЕРЕН ПИПЕР МЕЛНИЧКА
6,42 лв.
цена за бр.
500 ГР СОЛ  ЗЛАТЕН КАЛАС
3,11 лв.
цена за бр.
60 ГР БЯЛ ПИПЕР МЕЛНИЧКА
5,16 лв.
цена за бр.
375 ГР ЛЕКА СОЛ  КАЛАС
3,11 лв.
цена за бр.
36ГР МЕЛНИЧКА ЧЕРЕН ПИПЕР ЗЪРНА
40 ГР. ЧЕРВЕН ПИПЕР КЛАСИК KOTANY
2,59 лв.
цена за стек
250ГР ЗАМЕСТИТЕЛ НА  СОЛ  КАЛАС
2,92 лв.
цена за бр.
80ГР ПУШЕН ЧЕРВЕН ПИПЕР СЛАДЪК БИ
1,92 лв.
цена за бр.
1 КГ ТРАПЕЗНА СОЛ ПРОМАР
5,53 лв.
цена за стек
250 ГР СОЛ КАЛАС ФЛУОР
3,05 лв.
цена за бр.