СОЛЕНО-МАРИНОВАНИ

СОЛЕНО-МАРИНОВАНИ
200ГР.СЬОМГА ФИЛЕ ВЕЯНА
18,12 лв.
цена за бр.
1КГ.САФРИД МАРИНОВАН ВАРНА ФИШ
200ГР МАРИНОВАНИ СКАРИДИ
11,68 лв.
цена за бр.
250ГР.СЕЛЬОДКА ОПУШЕНА
4,62 лв.
цена за бр.
12,86 лв.
цена за бр.
1КГ.ШПРОТИ МАРИНОВАНИ ВАРНА ФИШ
1КГ.МАРИНОВАН ПАЛАМУД ВАРНА ФИШ
200ГР ПИКАНТНИ ФИЛЕТА АНШОА
250ГР.СЕЛЬОДКА НАТУРАЛНА
4,62 лв.
цена за бр.
0.800КГ ХЕРИНГА РОЗОВО ФИЛЕ
12,90 лв.
цена за бр.
300ГР.МЕЗЕТО НА КАПИТАНА
6,02 лв.
цена за бр.
250ГР.ХЕРИНГА ФИЛЕ ОСОЛЕНА
300ГР.МАРИНОВАНA АНШОА
6,02 лв.
цена за бр.
250ГР.РОЗОВА ХЕРИНГА
4,62 лв.
цена за бр.
300ГР. ШПРОТИ МАРИНОВАНИ
4,51 лв.
цена за бр.
100ГР ЧИРОЗ STARFISH
3,36 лв.
цена за бр.
1КГ.МАРИНОВАНА ХЕРИНГА САЛАТА
0.800КГ СЕЛЬОДКА    НАТУРАЛНА
12,90 лв.
цена за бр.
1КГ.РОЛМОПС С КОПЪР ВАРНА ФИШ
300ГР.МАРИНОВАН ЗАРГАН
6,02 лв.
цена за бр.
1КГ.МАРИНОВАНА КОПЪРКА
6,86 лв.
цена за бр.
100ГР.СЬОМГА ФИЛЕ ВЕЯНА
9,35 лв.
цена за бр.