СМЕТАНА

СМЕТАНА
1Л. МЛЕЧНА СМЕТАНА 35%
12,62 лв.
цена за бр.
1Л.РАСТИТЕЛНА ГОТВАРСКА СМЕТАНА
3,96 лв.
цена за бр.
1Л МЛЕЧНА СМЕТАНА 35% KEN NATA
13,68 лв.
цена за бр.
2,29 лв.
цена за бр.
250ГР.МЛЕЧНА СМЕТАНА СПРЕЙ 21%
1 Л. МЛЕЧНА СМЕТАНА PRESIDENT 35%
16,37 лв.
цена за бр.
500 МЛ МЛЕЧНА СМЕТАНА PRESIDENT
10,82 лв.
цена за бр.
1Л ГОТВАРСКА РАСТИТЕЛНА СМЕТАНА "HOPLA"
7,82 лв.
цена за бр.
9,77 лв.
цена за бр.
1Л.СМЕТАНА UHT 35%
10,27 лв.
цена за бр.
2,29 лв.
цена за бр.
2,75 лв.
цена за бр.
1Л СМЕТАНА OLDENBURGER UHT 35%
11,57 лв.
цена за бр.
1КГ ЦЕДЕНО МЛЯКО OLYMPUS 10%
8,69 лв.
цена за бр.
1Л СМЕТАНА ELLE&VIRE 35%
15,78 лв.
цена за бр.
500 МЛ СМЕТАНА PRESIDENT БУТ.18%
7,25 лв.
цена за бр.
1Л. СМЕТАНА ЗА ГОТВЕНЕ 20% МЕГГЛЕ
8,17 лв.
цена за бр.
1Л.РАСТИТЕЛНА СЛАДКАРСКА СМЕТАНА "HOPLA"
1Л.МЛЕЧНА СМЕТАНА MADETA 31%
11,68 лв.
цена за бр.
1Л. ГОТВАРСКА СМЕТАНА "CREME PATISSERIE 25%"
250МЛ СМЕТАНА PRESIDENT UHT 12%
3,85 лв.
цена за бр.
1Л.РАСТИТЕЛНА  ПОДСЛАДЕНА  СМЕТАНА