СЛАДКИ И ШОКОЛАДОВИ

СЛАДКИ И ШОКОЛАДОВИ
240ГР. БИСКВИТИ МИРАЖ" СМОКИНЯ"
4,42 лв.
цена за стек
280 ГР БИСКВИТИ СТЕЛА
2,58 лв.
цена за бр.
285 ГР. БИСКВИТИ ТРАЯНА МАКСИ
3,46 лв.
цена за стек
175 Г БИСКВИТИ ТРАЯНА ПОРТОКАЛ
155Г БИСКВИТИ БАЛЗ .CHOC. RINGS COF
2,12 лв.
цена за бр.
230Г БИСКВИТИТИ РОДЕН КРАЙ, МАКСИ, СМЕТАН
5,48 лв.
цена за стек
190 ГР. БИСКВИТИ "ТРАЯНА"
2,87 лв.
цена за стек
240ГР. БИСКВИТИ "МИРАЖ - ЯГОДОВ КРЕМ"
4,42 лв.
цена за стек
230Г БИСКВИТИ РОДЕН КРАЙ, МАКСИ, КЛАСИК
5,48 лв.
цена за стек
50 ГР.МЕДЕНА ПИТКА ТУНКВАНА
6,25 лв.
цена за стек
240ГР. БИСКВИТИ "МИРАЖ - КРЕМ КЪПИНА"
4,42 лв.
цена за стек
400 ГР.ТУНКВАНИ БИСКВИТИ "ПРЕСТИЖ"
5,48 лв.
цена за стек
216ГР. БИСКВИТИ МИРАЖ КАЙСИИ
4,42 лв.
цена за стек
240ГР. БИСКВИТИ МИРАЖ" БОРОВИНКА"
4,42 лв.
цена за стек
175 ГР МИЛКА Б-ТА КЕЙК И ШОКО
150 ГР. БИСКВИТИ КАКАО И МЛЯКО""
4,13 лв.
цена за стек
216ГР. БИСКВИТИ МИРАЖ ВИШНА
4,42 лв.
цена за стек
240ГР. БИСКВИТИ "МИРАЖ - КРЕМ МАЛИНА"
4,42 лв.
цена за стек
4,25 лв.
цена за стек
190 ГР.БИСКВИТИ ГЕРБЕРИ КАКАО
3,89 лв.
цена за стек
250Г Б-ТИ РОДЕН КРАЙ МАКСИ КАКАО
5,48 лв.
цена за стек
200 ГР. ШОКОЛАДОВИ БИСКВИТИ "АНЕЛИЯ"
135 ГР. МИЛКА ШОКОКУКИС
1,79 лв.
цена за бр.
220 ГР. БИСКВИТИ ЕВЕРЕСТ МАСЛО
6,25ГР.КАРАМЕЛЕНИ БИСКВИТИ "ЛОТУС"
210 ГР. БИСКВИТИ "ЕВЕРЕСТ" С КАКАО
3,07 лв.
цена за стек
112ГР. МИЛКА ШОКО ЛИЛА СТИКС
200 ГР.СЛЕПЕНИ БИСКВИТИ ЕМИ КАКАО
2,87 лв.
цена за стек
200 ГР. ШОКОЛАДОВИ  БИСКВИТИ АНЕЛИЯ" МЛЯКО"
3,42 лв.
цена за стек
220ГР.БИСКВИТИ" ЕВЕРЕСТ" ОРЕХОВКА
3,07 лв.
цена за стек
330 ГР БИСКВИТИЕРА "СЕЛЕКЦИЯ'
155 ГР. ТУНКВАНИ БИСКВИТИ РУМИ
500 ГР.    БИСКВИТИ МЕТАЛНА КУТИЯ
10,33 лв.
цена за бр.
290ГР. БИСКВИТИ "ЗАКУСКА" С КАКАО
7,25 лв.
цена за стек
200 ГР. СЛЕПЕНИ БИСКВИТИ  ЕМИ
2,87 лв.
цена за стек
170 ГР БИСКВИТИ "ЗЛАТЕН СЕЗОН"
3,10 лв.
цена за стек

Страници