СИРОПИРАНИ

СИРОПИРАНИ
500 ГР. ТУЛУМБИЧКИ
4,50 лв.
цена за бр.
350 ГР. КАДАИФ РЪЧНА ИЗРАБОТКА
0.330 Л. БОЗА БОМАКС
8,77 лв.
цена за стек