ПУШЕНИ

ПУШЕНИ
200ГР.СЬОМГА ФИЛЕ НАРЯЗАНО ARO
500ГР.ХЕРИНГА ФИЛЕ СТУД.ПУШЕНО
12,37 лв.
цена за бр.
500ГР.СЬОМГА ПУШЕНО ФИЛЕ, НАРЯЗАНО HS
37,25 лв.
цена за бр.
125ГР.ПУШЕНО ФИЛЕ ПЪСТЪРВА
4,13 лв.
цена за бр.
18,89 лв.
цена за бр.
113ГР.ШОТЛ.ПУШЕНА СЬОМГА НАРЯЗАНА
10,33 лв.
цена за бр.
СКУМРИЯ ВЕЯНА/ОХЛАД./400-600ГР
100ГР.СТУДЕНО ПУШЕНО, НАРЯЗАНО ФИЛЕ ОТ ШОТЛАНДСКА СЬОМГА JO
9,19 лв.
цена за бр.
113ГР.ФИЛЕ ОТ ДИВА, СТУДЕНО ПУШЕНА СЬОМГА, НАРЯЗАНО
0.800КГ СЕЛЬОДКА    ОПУШЕНА
12,41 лв.
цена за бр.
1КГ.ПУШЕНО ЗАМРАЗЕНО ФИЛЕ ОТ ШОТЛАНДСКА СЬОМГА, JO
1КГ.СЬОМГА ПУШ.ХАПКИ ВАРНА ФИШ
200ГР.ОКЕАНСКИ ПАЛАМУД ФИЛЕ
100Г.СЬОМГА ПУШ.ФИЛЕ НАРЯЗАНО ARO
100ГР.ОКЕАНСКИ ПАЛАМУД ФИЛЕ
250ГР.СЕЛЬОДКА ОПУШЕНА
4,50 лв.
цена за бр.
200ГР.СЬОМГА ПУШЕНО ФИЛЕ, НАРЯЗАНО
16,86 лв.
цена за бр.
СЬОМГА ФИЛЕ НАРЯЗАНО
65,24 лв.
цена за кг.
125ГР.ПУШЕНО ФИЛЕ ПЪСТЪРВА
4,48 лв.
цена за бр.
500ГР.СЬОМГА ПУШЕНО ФИЛЕ, НАРЯЗАНО
35,99 лв.
цена за бр.
СТУД.ПУШ. СКУМРИЯ ЦЯЛА
13,49 лв.
цена за кг.
500ГР.СЬОМГА ФИЛЕ НАРЯЗАНО ARO
100ГР. СТУДЕНО ПУШЕНО ФИЛЕ ОТ СЬОМГА
142ГР.ТОПЛО ПУШЕНО, НАРЯЗАНО И ЗАМР. ФИЛЕ ОТ СЬОМГА
0.5КГ.СЬОМГА ПУШ ХАПКИ ВАРНА
142ГР.ФИЛЕ ОТ ТОПЛО ПУШЕНА СЬОМГА С ПИПЕР, НАРЯЗАНО
11,48 лв.
цена за бр.
200ГР. СТУДЕНО  ПУШЕНО, НАРЯЗАНО  ФИЛЕ ОТ СЬОМГА
15,85 лв.
цена за бр.
СКУМРИЯ ТОПЛО ПУШЕНА ЦЯЛА
10,79 лв.
цена за кг.