ПОЧВЕНИ СМЕСИ

ПОЧВЕНИ СМЕСИ
ТОРФ.СМЕС 10Л ЛИСТ-ДЕКОР РАСТ.
ПОЧВЕНА СМЕС 5L IVESTO ЛИСТОДЕКОР
2,62 лв.
цена за бр.
ТЕЧЕН ТОР 1L ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ IVESTO
ТЕЧЕН ТОР 1L ДЕКОРАТИВНИ  ЦВЕТЯ И ПАЛМИ
7,57 лв.
цена за бр.
ТЕЧЕН ТОР 1L УНИВЕРСАЛЕН IVESTO
6,08 лв.
цена за бр.
ПОЧВЕНА СМЕС 50L AGROHUM УНИВЕРСАЛНА.
25,06 лв.
цена за бр.
ПОЧВЕНА СМЕС 5L IVESTO ЦЪФТЯЩИ