ПОЛУГОТОВИ И ГОТОВИ

ПОЛУГОТОВИ И ГОТОВИ
2 КГ САРМИ ЗЕЛЕВ ЛИСТ AURORA
13,67 лв.
цена за бр.
250ГР ПАСТА, ТОРТЕЛИНИ С ПРОШУТО "ANTICA"
4,54 лв.
цена за бр.
2.5КГ РУСКА САЛАТА МЕНЮ ЕКСПРЕ
300ГР ОВКУСЕНА ПАСТА,ПАПАРДЕЛИ "ANTICA"
3,52 лв.
цена за бр.
1 КГ САЛАТА СНЕЖАНКА КЕНАР
10,61 лв.
цена за бр.
950Г РУСКА САЛАТАТА С ШУНКА
500ГР НАСТА,НЬОКИ "ANTICA"
4,43 лв.
цена за бр.
300 ГР. ПАСТА,ТАЛЯТЕЛИ АНТИКА
300 ГР. СПАГЕТИ АНТИКА
3,52 лв.
цена за бр.