ПОДПРАВКИ

ПОДПРАВКИ
40ГР ЧЕРВЕН ПИПЕР ЛЮТ
3,16 лв.
цена за стек
55ГР ЧЕРВЕН ПИПЕР СЛАДЪК
4,13 лв.
цена за стек
10ГР СУХА ПОДПРАВКА СМИНДУХ
1,13 лв.
цена за стек
43ГР ЯПОНСКА ПОДПРАВКА ЗА СУШИ, "УАСАБИ'
1.10КГ ЧЕРВЕН ПИПЕР СЛАДЪК HORECA
15,97 лв.
цена за бр.
600ГР. ЖЪЛТО СИНАПЕНО СЕМЕ БИОСЕТ
40ГР ШАРЕНА СОЛ
1,58 лв.
цена за стек
4ГР. ДАФИНОВ ЛИСТ KOTANYI
2,65 лв.
цена за стек
8 ГР ЧЕСЪН НА ПРАХ
2,00 лв.
цена за стек
43ГР УАСАБИ ПАСТА HOUSE OF ASIA
4,43 лв.
цена за бр.
60 ГР БЯЛ ПИПЕР МЕЛНИЧКА
5,16 лв.
цена за бр.
9ГР ЦЕЛИНА
1,45 лв.
цена за стек
10ГР СМИНДУХ ''МЕРКУРИЙ''
2,36 лв.
цена за стек
2.5ГР ВАНИЛ. ПРЪЧИЦА (ШУШУЛКА) БУРБОНСКА KO
10ГР ЧУБРИЦА РОНЕНА
1,48 лв.
цена за стек
170 ГР ТРАПЕЗЕН  ХРЯН ARO
1,60 лв.
цена за бр.
40 ГР. ЧЕРВЕН ПИПЕР КЛАСИК KOTANY
2,59 лв.
цена за стек
1КГ ДЖИНДЖИФИЛ БЯЛ YUTAKA
10,25 лв.
цена за бр.
5ГР ИНДИЙСКО ОРЕХЧЕ ''БИОСЕТ''
10ГР ПОДПРАВКА - СУХ ДЕВЕСИЛ
2,65 лв.
цена за стек
15 ГР КОПЪР ЛИСТА МЕРКУРИЙ
2,83 лв.
цена за стек
20ГР ЛЮТ КАЙЕНСКИ ПИПЕР МЛЯН KOTA
30 ГР ПЕКТИН BIOSET
6,88 лв.
цена за стек
80ГР ПУШЕН ЧЕРВЕН ПИПЕР СЛАДЪК БИ
1,92 лв.
цена за бр.
10ГР КАНЕЛА
1,25 лв.
цена за стек
2Х7ГР ПОДПРАВКА МАГДАНОЗ KOTANY
2,65 лв.
цена за стек
15ГР МАГДАНОЗ СУШЕН МЕРКУРИЙ
2,98 лв.
цена за стек
50ГР ЧИЛИ ЧУШКИ ХАЛАПЕНЬО
4,07 лв.
цена за бр.
500Г КОКОС ПЪЛНОМАСЛЕН БИОСЕТ
10 ГР. КАРАМФИЛ МЕРКУРИЙ
3,25 лв.
цена за стек
10ГР КИМИОН МЛЯН
2,28 лв.
цена за стек
147Г ЧЕРВЕН ПИПЕР ПУШЕН KOTAN
11,62 лв.
цена за бр.
8ГР БАХАР
2,90 лв.
цена за стек
10 ГР МАЩЕРКА МЕРКУРИЙ
1,94 лв.
цена за стек
40ГР  ЧИЛИ БИОСЕТ
3,44 лв.
цена за стек
220МЛ ТАЙ САМБАЛ ОЕЛЕК СОС
5,51 лв.
цена за бр.

Страници