ПЛОД, ЗЕЛЕНЧУК, ЯДКИ

ПЛОД, ЗЕЛЕНЧУК, ЯДКИ
БИО 100Г МИКС FL    ЕНЕРГ.
5,46 лв.
цена за бр.
БИО 150Г ЯДКИ КАЙСИЕВИ AGROS
5,69 лв.
цена за бр.
БИО 100Г МИКС FL    ЗЕЛ.ДЕТОКС
5,46 лв.
цена за бр.
БИО 250ГР СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМКИ
БИО 190Г ЧУШКИ/ОЛИО ГРИЛОВАНИ
БИО 500ГР ЦВЕКЛО, ЧЕРВЕНО
3,48 лв.
цена за бр.
БИО 100Г ЧЕРЕШИ ЧЕРН.БЕЗ К.СУШ
БИО 200Г СЛИВИ СИНИ БЕЗ К.СУШ
БИО 500Г. ЦАРЕВИЦА ЗА ПУКАНКИ
БИО 80ГР. ГОДЖИ БЕРИ
9,11 лв.
цена за бр.
БИО 100ГР АРОНИЯ СУШЕНА
4,09 лв.
цена за бр.
БИО 500Г ЦАРЕВ. FL ЗА ПУКАНКИ
БИО 25Г ГОДЖИ/КАШУ/ПОРТ/ШОКОЛ.
БИО 50ГР ЧИПС ЯБЪЛКОВ СУШЕН
БИО 200Г КАШУ FINE LIFE
10,82 лв.
цена за бр.
БИО 250Г ФУРМИ БЕЗ КОСТИЛКА
БИО 100ГР ШИПКИ СУШЕНИ
2,04 лв.
цена за бр.
БИО 300Г ЯДКИ FL ЕЛДА ПРЕСОВ.
БИО 150Г ШАМФЪСТЪК FL СУРОВ
9,11 лв.
цена за бр.
БИО 500ГР СУПЕР ПРОТЕИН МИКС
БИО 200ГР СТАФИДИ FINE LIFE
4,88 лв.
цена за бр.
БИО 250Г КОНФИТЮР БОРОВИНКИ
БИО 150Г МИКС FL ИНКА/КАШУ/КАК
БИО 500ГР НАХУТ БЯЛ
6,83 лв.
цена за бр.