ПЛОДОВИ, КОМПОТ

ПЛОДОВИ, КОМПОТ
680ГР КОНСЕРВА КОМПОТ БЕЛЕНИ  ПРАСКОВИ
400ГР КОКОСОВО МЛЯКО
4,20 лв.
цена за бр.
400 МЛ КОНСЕРВА КОКОСОВО МЛЯКО "EXOTIC FOОD"
5,12 лв.
цена за бр.
680ГР КОМПОТ НЕБЕЛ. КАЙСИИ ARO
5,12 лв.
цена за стек
200Г КОКТ.ЧЕРЕШИ ЧЕРВЕНИ САХАРИНО
2,62 лв.
цена за бр.
1.6КГ КОМПОТ ЧЕРЕШИ HORECA SELECT
3,96 лв.
цена за бр.
3КГ АНАНАС КУБЧЕТА ARO
17,52 лв.
цена за бр.
5,29 лв.
цена за бр.
330ГР КОМПОТ З.П. ЯГОДА KOMPOTTI
2,09 лв.
цена за бр.
3КГ АНАНАС НА ШАЙБИ ARO
7,00 лв.
цена за бр.
1580ГР КОМПОТ ОТ ЯГОДИ HORECA SEL
426 ГР МАНГО В СИРОП EXOTIC FOOD
4,20 лв.
цена за бр.
680ГР. КОМПОТ НЕБЕЛЕНИ  ПРАСКОВИ ARO
4,40 лв.
цена за стек
370МЛ КОКТ.ЧЕРЕШИ С ДРЪЖКИ ЧЕРВЕН
580Г АНАНАС ШАЙБИ В СИРОП
4,31 лв.
цена за бр.
580МЛ АНАНАС ПАРЧЕТА В СИРОП FF