ПАСТА, ЮФКА, ФИДЕ

ПАСТА, ЮФКА, ФИДЕ
500 ГР ПАСТА ФУСИЛИ
2,65 лв.
цена за бр.
200 ГР ДОМАШНА ЮФКА КРИНА
0,89 лв.
цена за бр.
60Г ИНСТАНТ СПАГЕТИ ТЕЛЕШК
2,64 лв.
цена за стек
500 ГР СПАГЕТИ №7 MELISSA
2,51 лв.
цена за бр.
400ГР ПАСТА - СПИРАЛА, МАЛКА
400 ГР КУС КУС "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"
0,84 лв.
цена за бр.
500 ГР ФЕТУЧИНИ (ПАСТА) С ЯЙЦА
500ГР КУС КУС МИСКО
1,81 лв.
цена за бр.
2,64 лв.
цена за стек
250Г МАКАРОНИ ЕЛДА И ОРИЗ LA G
400ГР ФИДЕ
0,58 лв.
цена за бр.
500ГР ПАСТА МИДИЧКИ "МИСКО"
1,81 лв.
цена за бр.
500 ГР КУС - КУС
2,65 лв.
цена за бр.
500ГР СПАГЕТИ N10
1,81 лв.
цена за бр.
60ГР ИНСТАНТНИ СПАГЕТИ С ПИЛЕ
250Г МАКАРОНИ ЕЛДА И ЦАР LA GA
400ГР КУС КУС ARO
0,58 лв.
цена за бр.
500 ГР МАКАРОНИ НЬОКИ MELISSA
2,51 лв.
цена за бр.
1 КГ СПАГЕТИ ЗА РЕСТОРАНТ
4,90 лв.
цена за бр.
500ГР СКОСЕНИ МАКАРОНИ ''МИСКО''
1,81 лв.
цена за бр.
75Г ИНСТАНТНИ СПАГЕТИ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ КУПА UNI
250ГР МАКАРОНИ ОРИЗ LA GARONE
2,65 лв.
цена за бр.
500ГР КАПЕЛИНИ N1 BARILLA
3,36 лв.
цена за бр.
500 ГР МАКАРОНИ ФУСИЛИ MELISSA
2,51 лв.
цена за бр.
500 ГР НУДЪЛС "ВЕРМИЧЕЛИНИ"
2,65 лв.
цена за бр.
500ГР ПАСТА " ОРЗО " МЕДИУМ
2,51 лв.
цена за бр.
500 ГР СПАГЕТИ № 3 BARILLA
3,20 лв.
цена за бр.
500ГР СПАГЕТИ N12
1,81 лв.
цена за бр.
400 ГР ЮФКА ЗЛАТНА ДОБРУДЖА
500 ГР ПАСТА БУКАТИНИ № 9 BARILLA
3,36 лв.
цена за бр.
250ГР ПЕЧЕНА ДОМАШНА ЮФКА КРИНА
500 ГР ПАСТА НУДЪЛС
2,65 лв.
цена за бр.
500ГР СПАГЕТИ MELISSA ЛИНГУИНИ
400 ГР СПАГЕТИ "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"
0,84 лв.
цена за бр.
500ГР СПАГЕТИ N6
1,81 лв.
цена за бр.
400 ГР ПАСТА -  БУКВИЧКИ, ЗЛАТНА ДОБРУДЖА
0,84 лв.
цена за бр.

Страници