ПАСТА, ВАРИВА

ПАСТА, ВАРИВА
500ГР БУЛГУР ЗА ПИЛАФ ЕСЕ
2,75 лв.
цена за бр.
400ГР ПАСТА - СПИРАЛА, МАЛКА
500ГР ТАЛИАТЕЛЕ МИСКО
3,30 лв.
цена за бр.
125 ГР  ПШЕНИЧЕН ГРИС БИОСЕТ
1,86 лв.
цена за стек
500ГР ПАСТА " ОРЗО " МЕДИУМ
1,90 лв.
цена за бр.
0.5КГ ОРИЗ КАФЯВ IZZI""
1,22 лв.
цена за бр.
400 ГР МАКАРОНИ "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"
0,71 лв.
цена за бр.
300ГР ЧИА  LA GARONNE
5,83 лв.
цена за бр.
300ГР ПЕРЛЕН ЕЧЕМИК LA GARONNE
2,12 лв.
цена за бр.
500 ГР МАКАРОНИ СТЕЛИНИ MELISSA
1,90 лв.
цена за бр.
400ГР МАКАРОНИ
0,67 лв.
цена за бр.
500ГР НАХУТ ЕСЕ
4,13 лв.
цена за бр.
500ГР ГРУХАНА ПШЕНИЦА ОБЕРОН
500ГР КИНОА КРИНА
6,89 лв.
цена за бр.
500 ГР СПАГЕТИ РЕСТОРАНТ
2,60 лв.
цена за бр.
250Г МАКАРОНИ ЦАРЕ И ОРИЗ LA G
500 ГР СПАГЕТИ № 5 BARILLA
3,14 лв.
цена за бр.
500 ГР ПАСТА БУКАТИНИ № 9 BARILLA
3,30 лв.
цена за бр.
500 ГР КУС - КУС
2,47 лв.
цена за бр.
500ГР ПАСТА МИДИЧКИ "МИСКО"
2,42 лв.
цена за бр.
500 ГР СПАГЕТИ №7 MELISSA
2,03 лв.
цена за бр.
500 ГР КУС КУС MELISSA
1,90 лв.
цена за бр.
250ГР ПЕЧЕНА ДОМАШНА ЮФКА КРИНА
1КГ ЛЕЩА БЪЛГАРСКА ИМАЛО ЕДНО
1КГ ОРИЗ ЗА СУШИ ELEBI
5,72 лв.
цена за бр.
500 ГР НЬОКИ (ПАСТА)
2,36 лв.
цена за бр.
500ГР ОРИЗ ЗА СУШИ - EXOTIC LINE
3,32 лв.
цена за бр.
400ГР ФИДЕ
0,67 лв.
цена за бр.
500ГР КОРИ ЗА ЛАЗАНЯ "MELISSA"
4,24 лв.
цена за бр.
1 КГ СПАГЕТИ ЗА РЕСТОРАНТ
4,48 лв.
цена за бр.
300ГР АМАРАНТ  LA GARONNE
3,43 лв.
цена за бр.
2.5КГ БЛАНШИРАН ОРИЗ HORECA SELEC
5,16 лв.
цена за бр.
75 ГР ИНСТАНТНИ СПАГЕТИ ТЕЛЕШКО КУПА UNI FO
1,48 лв.
цена за бр.
500ГР КУС КУС МИСКО
2,42 лв.
цена за бр.
500 ГР МАКАРОНИ НЬОКИ MELISSA
1,90 лв.
цена за бр.
250Г МАКАРОНИ ЕЛДА И ЦАР LA GA

Страници