ПАСТА, ВАРИВА

ПАСТА, ВАРИВА
500ГР МАКАРОНИ MELISSA PRIMO GUST
1,90 лв.
цена за бр.
300ГР ПЕРЛЕН ЕЧЕМИК LA GARONNE
2,20 лв.
цена за бр.
500ГР БУЛГУР ЗА КЮФТЕ ЕСЕ
2,64 лв.
цена за бр.
1 КГ ОРИЗ БАЛДО PANINO
3,43 лв.
цена за бр.
500ГР ПАСТА "ПАНДЕЛКИ  "
2,42 лв.
цена за бр.
1КГ ГАЛЕТА БИОСЕТ
3,62 лв.
цена за бр.
75 ГР ИНСТАНТНИ СПАГЕТИ ТЕЛЕШКО КУПА UNI FO
1,48 лв.
цена за бр.
400 ГР ФИДЕ "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"
500ГР ПАСТА " ОРЗО " МЕДИУМ
1,93 лв.
цена за бр.
500 ГР СПАГЕТИ №7 MELISSA
1,93 лв.
цена за бр.
500ГР ОРИЗ БАСМАТИ - EXOTIC LINE
3,36 лв.
цена за бр.
1КГ СУХО МЛЯКО 1,5% БИОСЕТ
12,52 лв.
цена за бр.
500ГР ПАСТА МИДИЧКИ "МИСКО"
2,42 лв.
цена за бр.
500 ГР МАКАРОНИ КОНЧИЛЕТЕ MELISSA
250ГР НАВИТО ФИДЕ
1,60 лв.
цена за бр.
500ГР БУЛГУР ЗА ПИЛАФ ЕСЕ
2,64 лв.
цена за бр.
500 ГР ОРИЗ ИМПЕРАТОРСКИ PANINO
4,34 лв.
цена за бр.
500 ГР ЛАЗАНЯ С ЯЙЦА BARILLA
6,50 лв.
цена за бр.
500 ГР СПАГЕТИ № 7 BARILLA
3,14 лв.
цена за бр.
250Г МАКАРОНИ ЦАРЕ И ОРИЗ LA G
2.5КГ БЛАНШИРАН ОРИЗ HORECA SELEC
5,16 лв.
цена за бр.
2.5 КГ ОРИЗ БЛАНШИРАН КРИНА
300ГР ЧИА  LA GARONNE
6,02 лв.
цена за бр.
300ГР АМАРАНТ  LA GARONNE
3,58 лв.
цена за бр.
500 ГР СПАГЕТИ № 3 BARILLA
3,14 лв.
цена за бр.
250ГР МАКАРОНИ ОРИЗ LA GARONE
2,58 лв.
цена за бр.
500ГР НАХУТ ЕСЕ
4,13 лв.
цена за бр.
60ГР ИНСТАНТНИ СПАГЕТИ С ПИЛЕ
400 ГР ПАСТА НА СПИРАЛИ "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"
0,83 лв.
цена за бр.
125 ГР  ПШЕНИЧЕН ГРИС БИОСЕТ
1,86 лв.
цена за стек
500ГР ОРИЗ ЗА СУШИ - EXOTIC LINE
3,32 лв.
цена за бр.
250Г МАКАРОНИ ЕЛДА И ОРИЗ LA G
200 ГР ДОМАШНА ЮФКА КРИНА
1,18 лв.
цена за бр.
500 ГР КУС - КУС
2,60 лв.
цена за бр.
100ГР ПАСТА - НУДЛИ БЕЗ ГЛУТЕН,  БОБ МУНГО
2,56 лв.
цена за бр.
400 ГР СПАГЕТИ "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"
0,83 лв.
цена за бр.

Страници