НАПИТКИ

НАПИТКИ
- 18 %
БИО 1Л НАП. СКОТТИ ОРИЗ. КАКАО
3,85 лв.
4.68 лв.
цена за бр.
- 11 %
БИО 1Л НЕКТАР МАНГО
9,35 лв.
10.51 лв.
цена за бр.
- 18 %
БИО 1Л НАП.СКОТТИ ОРИЗ. КАЛЦИЙ
3,85 лв.
4.68 лв.
цена за бр.
- 10 %
БИО 200МЛ НЕКТАР ПРАСКОВА
2,09 лв.
2.33 лв.
цена за бр.
- 12 %
БИО 200МЛ НЕКТАР КАСИС
2,68 лв.
3.04 лв.
цена за бр.
- 8 %
БИО 200МЛ НЕКТАР ЧЕРВ БОРОВ.
2,80 лв.
3.04 лв.
цена за бр.
- 8 %
БИО 200МЛ НЕКТАР МАНГО
2,80 лв.
3.04 лв.
цена за бр.
- 10 %
БИО 400МЛ КОКОСОВО МИЛКИ
4,20 лв.
4.66 лв.
цена за бр.
БИО 1Л НАП. СКОТТИ ОВЕС/КАЛЦИЙ
БИО 600МЛ ЕКО БУТ.ВОДА БЕЗ ВРА
БИО 1Л ВОДА КОКОСОВА
12,74 лв.
цена за бр.
БИО 200МЛ СОК ЗЕЛЕНЧ. КОКТЕЙЛ
БИО 250Г КАФЕ/ЕСПРЕСО 100%АРАБ
БИО 1Л НАПИТКА ОРИЗОВА БЕЗ ГЛ
БИО 200МЛ СОК ДОМАТИ 100%
2,33 лв.
цена за бр.
БИО 330МЛ КОКОСОВА ВОДА 100%
6,42 лв.
цена за бр.
БИО 1Л Н-КА СОЕВА ВАН. ЕЗ ГЛ.
БИО 1Л НАП.СКОТТИ КАФЯВ ОРИЗ
БИО 200МЛ СОК ОТ ГРОЗДЕ 100%
2,33 лв.
цена за бр.
БИО 200МЛ СОК ЯБЪЛКА 100%
2,33 лв.
цена за бр.
БИО 250МЛ НАП.ОРИЗ.БАДЕМ БЕЗ Г
БИО 1Л НАПИТКА ОВЕСЕНА
5,02 лв.
цена за бр.
БИО 200МЛ ПЛОД.НАПИТКА С МАНГО
БИО 1Л НАП. СКОТТИ ОРИЗ. КИНОА
БИО 330МЛ МЛЯКО КОКОКАКАО
4,08 лв.
цена за бр.
БИО 0,5Л СОК 100%   ЗЕЛЕНЧУКОВ
5,71 лв.
цена за бр.
БИО 1Л НАП.СКОТТИ ОРИЗ.БАДЕМИ
БИО 250МЛ СИРОП ОТ ФУРМИ
10,51 лв.
цена за бр.
БИО 1Л НАПИТКА СОЕВА БЕЗ ГЛУТ.
БИО БУТ.ВОДА БЕЗ BPA ГЛУХАРЧЕ
БИО БУТ.ВОДА БЕЗ BPA ПТИЦИ
21,05 лв.
цена за бр.
БИО 1Л СОК ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО 100%
БИО 0,5Л СОК 100%   МОРКОВ
5,71 лв.
цена за бр.
БИО 330МЛ МЛЯКО КОКОЗА ПИЕНЕ
БИО 330ML СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА
16,37 лв.
цена за бр.
БИО 1Л СОК 100%     ПОРТОКАЛ
5,88 лв.
цена за бр.

Страници