МЛЕЧЕН ШОКОЛАД

МЛЕЧЕН ШОКОЛАД
300 Г ШОКОЛАД "МИЛКА", МЛЯН ЛЕШНИК
250ГР. ШОКОЛАД  МИЛКА МЛЕЧЕН
90 ГР. СВОГЕ -  ФИН МЛЕЧЕН ШОКОЛАД
8,17 лв.
цена за стек
80ГР ШОКОЛАД ARO НАТУРАЛЕН
0,85 лв.
цена за бр.
90 ГР. СВОГЕ ШОКОЛАД С ЛЕШНИЦИ
100ГР.Ш-Д МИЛКА     ЕК.КАКАО
12,31 лв.
цена за стек
35 ГР. ШОКОЛАД "LZ"
3,68 лв.
цена за стек
90Г ШОКОЛ.ARO МЛЕЧЕНФЪСТЪЦИ
0,89 лв.
цена за бр.
300ГР Ш-Д МИЛКА ОРЕО
5,74 лв.
цена за бр.
100 ГР.ШОКОЛАД МИЛКА ОРЕО
11,53 лв.
цена за стек
90 Г.ФИН НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД "СВОГЕ"
8,74 лв.
цена за стек
90Г ШОКОЛ.ARO МЛЕЧЕНФЪСТ/СТАФ
90Г Ш-Д СВОГЕ ЛЕШНИКОВ КРЕМ
7,99 лв.
цена за стек
100 ГР.МИЛКА МЛЕЧЕН ШОКОЛАД
11,78 лв.
цена за стек
95ГР Ш-Д МИЛКА БАЛОНЧЕТА БЯЛ
11,53 лв.
цена за стек
40ГР.ШОКОЛАД С БАДЕМ,ОРЕХИ,РОМ,КРОКАН
276ГР Ш-Д МИЛКА ФЪСТ.И КАРАМЕЛ
100 ГР.ШОКОЛАД МИЛКА "МИЛКИНИС"
11,78 лв.
цена за стек
8,54 лв.
цена за стек
100 ГР. ШОКОЛАД "МИЛКА" МАЛИНА
11,53 лв.
цена за стек
50 ГР. ШОКОЛАД "TOBLERONE" МЛЕЧЕН
1,57 лв.
цена за бр.
60ГР ROOBAR ШОКОЛАД.ПАРЧЕНЦА
3,48 лв.
цена за бр.
100 ГР. ШОКОЛАД МИЛКА ЦЯЛ ЛЕШНИК
12,59 лв.
цена за стек
93ГР. Ш-Д МИЛКА КОЛАКАРАМЕЛ
11,53 лв.
цена за стек
300 ГР ШОКОЛАД МИЛКА ТРИОЛАДЕ
90ГР Ш-Д МИЛКА БАЛОНЧЕТА МЛЕЧ
11,53 лв.
цена за стек
90 ГР.ФИН МЛЕЧЕН ШОКОЛАД "СВОГЕ" С ЛЕШНИЦИ И СТАФИДИ
8,17 лв.
цена за стек
300 ГР МИЛКА СТАФИДИ И ЛЕШНИЦИ
93ГР. Ш-Д МИЛКА КОЛАПЛОДОВЕ
11,53 лв.
цена за стек
300 ГР МИЛКА ШОКОЛАД С БИСКВИТИ
5,74 лв.
цена за бр.
250ГР. ШОКОЛАД  МИЛКА ЦЯЛ ЛЕШНИК
5,62 лв.
цена за бр.
100 ГР.ШОКОЛАД МИЛКА,  ЯГОДА И КИСЕЛО МЛЯКО
11,78 лв.
цена за стек
80ГР. ШОКОЛАД СВОГЕ 65% КАКАО
8,54 лв.
цена за стек
11,53 лв.
цена за стек
80ГР.МЛЕЧЕН ШОКОЛАД С ЛЕШНИЦИ И СТАФИДИ
100 ГР.  ШОКОЛАД "TOBLERONE", МЛЕЧЕН
2,90 лв.
цена за бр.

Страници