МЕСО

МЕСО
ПРОМО
ПРОМО
ПРОМО
9,92 лв.
цена за кг.
ПРОМО
22,21 лв.
цена за кг.
ПРОМО
ПРОМО
ПРОМО
АГНЕШКИ КОТЛЕТ 8 РЕБРА ЗАМ НЗ
ПРОМО
21,64 лв.
цена за кг.
ПРОМО
~2.5 КГ АГНЕШКИ БУТ С КОСТ ЗАМ
ПРОМО
22,21 лв.
цена за кг.
ПРОМО
ЦЯЛО АГНЕ ВНОС 9-13 КГ
18,72 лв.
цена за кг.
ПРОМО
АГНЕШКИ БУТ КАРАКАЧ МАП
22,80 лв.
цена за кг.
ПРОМО
ПРОМО
ПРОМО
СТЕК ОТ КЕНГУРУ ЗАМР. 12X175 ГР
94,30 лв.
цена за бр.
АРЖЕНСТИНСКИ  ГОВЕЖДИ ЕНТРЕКОТ, СТЕК -200ГР
11,68 лв.
цена за бр.
БИЗОНСКИ СТЕК ЗАМР. 12X175ГР
108,91 лв.
цена за бр.
КЕБАПЧЕ ПРОФИ ЛАЙН 80ГР ОХЛАДЕНО
8,17 лв.
цена за стек
СВ РЕБРА ЛЕНТОВА ЗАГОТ. МАП
ТЕЛЕШКО КОНТРАФИЛЕ ЗАМРАЗЕНО
БРАЗ.ГОВЕЖДИ RIBEYE СТЕК 200ГР
10,51 лв.
цена за бр.
КАЙМА НАРОД.ЗА ПРИНЦЕСИ, 250 Г., ЗАМРАЗЕНА.
10,25 лв.
цена за стек
КЮФТЕ ПРОФИ ЛАЙН, 80ГР ЗАМРАЗЕНО
7,73 лв.
цена за стек
СВ. КИЕВСКИ КОТЛЕТ ОХЛ. СММ
10,51 лв.
цена за кг.
СВИНСКИ КРАКА ЗАМРАЗЕНИ
4,55 лв.
цена за кг.
105,30 лв.
цена за кг.
КОМПЛЕКТ АГНЕШКИ ЗАМРАЗЕН
ГОВ. RIBEYE BLACK ANGUS 2КГ+
93,58 лв.
цена за кг.
АГНЕШКИ ГЛАВИ ЗАМРАЗЕНИ
3,49 лв.
цена за кг.
21,64 лв.
цена за кг.
АГНЕШКО ШКЕМБЕ ЗАМР. ДЕКОМ
ГОВ. ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ УРУГВАЙ
СВИНСКО МЕСО ЗА ГОТВЕНЕ ОХЛ.RIVASAM

Страници