МЕСНИ И ПТИЧИ

МЕСНИ И ПТИЧИ
- 49 %
БИО 80ГР ПАНЧЕТА РОЛО СЛАЙС
4,03 лв.
7.87 лв.
цена за бр.
- 50 %
БИО 80ГР САЛАМ ШПЕК СЛАЙС
7,27 лв.
14.62 лв.
цена за бр.
- 14 %
80ГР.ПРОШУТО COTTO GOLFERA БИО
8,42 лв.
9.84 лв.
цена за бр.
- 48 %
БИО 80Г САЛАМ VENTRICINA СЛАЙС
4,72 лв.
8.99 лв.
цена за бр.
- 52 %
БИО 80ГР ФИЛЕ COPPA STAG.СЛАЙС
5,39 лв.
11.24 лв.
цена за бр.
80ГР. ПИЛЕШКО ФИЛЕ GOLFERA БИО
9,97 лв.
цена за бр.
БИО 125Г ПАСТЕТ РАСТПИКАНТЕН
БИО 80ГР САЛАМ ПУЕШКИ СЛАЙС
БИО 80Г САЛАМ MORTADELLA
7,87 лв.
цена за бр.
БИО 80ГР САЛАМ BRESI' СЛАЙС
11,24 лв.
цена за бр.
БИО 80ГР САЛАМ МИЛАНО СЛАЙС
БИО 80Г САЛ.СЕМЕНА КОПЪР СЛАЙС
БИО 160ГР КРЕНВИРШИ ПИЛЕШКИ
БИО 80ГР САЛАМ GOLFETTA СЛАЙС
8,99 лв.
цена за бр.
БИО 80ГР ПРОШУТО КРУДО СЛАЙС