МАСЛИНИ

МАСЛИНИ
440ГР МАСЛИНИ ЗЕЛ.БЕЗ КОС.''CRESPO
400ГР МАСЛИНИ ЧЕРНИ ЕСЕ LIGHT
6,02 лв.
цена за бр.
440ГР МАСЛИНИ ЧЕРНИ Б.К. CRESPO
7,70 лв.
цена за бр.
660ГР ПАСТА ЧЕРНИ МАСЛИНИ DEL ALM
175ГР ПАСТА ОТ МАСЛИНИ КАЛАМАТА
3,68 лв.
цена за бр.
2КГ МАСЛИНИ КАЛАМАТА ЛУКС
30,06 лв.
цена за бр.
450ГР Ч.МАСЛИНИ ГЕМЛИК ЕКСТРА ECE
520ГР МАСЛИНИ ЗЕЛ.SANUS БЕЗ КОСТ
10,06 лв.
цена за бр.
1КГ МАСЛИНИ Ч.ГЕМЛИК ЕКСТ.ECE
620ГР ОРИГИНАЛНИ МАСЛИНИ КАЛАМАТ
11,81 лв.
цена за бр.
225ГР МАСЛИНИ КАЛАМАТА L 201-230
700ГР МАСЛИНИ КАЛАМАТА SANUS
9,82 лв.
цена за бр.
500ГР МАСЛИНИ  291/320
5,14 лв.
цена за бр.
500ГР ОРИГИНАЛНИ МАСЛИНИ КАЛАМАТА
8,77 лв.
цена за бр.