МАСЛА, СМЕТАНИ

МАСЛА, СМЕТАНИ
1Л.СМЕТАНА UHT 35%
9,90 лв.
цена за бр.
250ГР НЕМСКО КРАВЕ МАСЛО 82%
6,17 лв.
цена за бр.
ПАТЕШКА МАС 0.450 КГ, ТАРЕЛКА
250ГР МАСЛО ЛАЙТ ELLE&VIRE
3,78 лв.
цена за бр.
10 КГ. МАРГАРИН УНИБЕЛ 82% CC
32,14 лв.
цена за бр.
1Л. МЛЕЧНА СМЕТАНА 35%
12,13 лв.
цена за бр.
КРАВЕ МАСЛО HORECA SELECT ~ 500ГР
21,25 лв.
цена за кг.
ПАТЕШ. МАС 0.900 КГ ТАРЕЛКА
8,04 лв.
цена за бр.

Страници