МАСЛА, СМЕТАНИ

МАСЛА, СМЕТАНИ
1КГ БЕЗСОЛНО МАСЛО MERCI CHEF
28,10 лв.
цена за бр.
250ГР МАСЛО ЛАЙТ ELLE&VIRE
5,51 лв.
цена за бр.
1КГ. ЦЕДЕНО КИСЕЛО МЛЯКО  "VITAL"
5КГ. ЦЕДЕНО МЛЯКО
21,37 лв.
цена за бр.
1.4Л ТЕЧЕН МАРГАРИН БЕЛЛА 70%
1Л.СМЕТАНА UHT 35%
9,90 лв.
цена за бр.
500ГР БЕЗСОЛНО МАСЛО ELLE&VIRE
20,69 лв.
цена за бр.
420ГР. МАРГАРИН БЕЛЛА  80%
7,24 лв.
цена за стек
1Л.РАСТИТЕЛНА  ПОДСЛАДЕНА  СМЕТАНА
1КГ ЦЕДЕНО МЛЯКО OLYMPUS 10%
8,53 лв.
цена за бр.
350ГР СУСАМЕНО МАСЛО С ПОРТОКАЛ
7,57 лв.
цена за бр.
500ГР.ПРОДУКТ ЗА МАЗАНЕ TOMMI 25%
3,78 лв.
цена за стек
1Л.РАСТИТЕЛНА ГОТВАРСКА СМЕТАНА
4,02 лв.
цена за бр.
2.5КГ.ФРИТЮРНА МАЗНИНА БЕЛЛА
1.4Л ТЕЧЕН МАРГАРИН HORECA SELECT
5,87 лв.
цена за бр.
2 КГ МАСЛО СМЕС АRО БЛОК
21,26 лв.
цена за бр.
ПАТЕШ. МАС 0.900 КГ ТАРЕЛКА
7,85 лв.
цена за бр.
1Л СМЕТАНА ELLE&VIRE 35%
14,93 лв.
цена за бр.
420ГР БЕЛЛА 60% С МАСЛО
6,50 лв.
цена за стек
5Л ФРИТЮРНА МАЗНИНА ПАЛМОЛИНА
ПАТЕШКА МАС 0.450 КГ, ТАРЕЛКА
КРАВЕ МАСЛО HORECA SELECT ~ 500ГР
23,62 лв.
цена за кг.
1Л МЛЕЧНА СМЕТАНА 35% KEN NATA
13,18 лв.
цена за бр.
1 КГ.МАСЛО-СМЕС ВАРНА БЛОК
8,74 лв.
цена за бр.
350ГР СУСАМЕНО МАСЛО С КАКАО
1Л.МЛЕЧНА СМЕТАНА MADETA 31%
9,88 лв.
цена за бр.
250МЛ СМЕТАНА PRESIDENT UHT 12%
3,67 лв.
цена за бр.
10 КГ. МАРГАРИН УНИБЕЛ 82% CC
32,14 лв.
цена за бр.
1Л. СМЕТАНА ЗА ГОТВЕНЕ 20% МЕГГЛЕ
8,03 лв.
цена за бр.
МАСЛО ДОЙЧЕ МАРКЕНБУТЕР 82%~2.5КГ
250ГР БИО МАСЛО PRESIDENT 82%
10,33 лв.
цена за бр.
1Л. ГОТВАРСКА СМЕТАНА "CREME PATISSERIE 25%"
1Л СМЕТАНА OLDENBURGER UHT 35%
10,22 лв.
цена за бр.
10КГ.ПАЛМОВО МАСЛО ВИКОР
41,39 лв.
цена за бр.
1Л.РАСТИТЕЛНА СЛАДКАРСКА СМЕТАНА "HOPLA"
400Г ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА МЕГГЛЕ 20%

Страници