КРОАСАНИ

КРОАСАНИ
185 ГР "7 DAYS" МИНИ КРОАСАНИ, KAKAO
2,33 лв.
цена за бр.
65 ГР. ARO КРОАСАН  КАКАО
0,44 лв.
цена за бр.
110Г."7DAYS SUPER MAX", КРОАСАН КАКАО
1,15 лв.
цена за бр.
65 ГР. ARO КРОАСАН  КАРАМЕЛ
0,44 лв.
цена за бр.
110Г ".7DAYS КРОАС.SUPERDOUBLE" ВАНИЛИЯ.
1,15 лв.
цена за бр.
65 ГР. ARO КРОАСАН  ВАНИЛИЯ
0,44 лв.
цена за бр.
80 Г. 7DAYS КРОАСАН, DOUBLE КАКAO И КОКОС
1,01 лв.
цена за бр.
80Г "7 DAYS" MAX КРОАСАН, КРЕМ БРЮЛЕ
1,01 лв.
цена за бр.
80 Г 7 DAYS КРОАСАН ЛЕШНИК
1,01 лв.
цена за бр.
80 ГР" 7 DAYS" BORSETO, ЯБЪЛКА/КАНЕЛА
0,91 лв.
цена за бр.
110Г."7DAYS" КРОАС.S.DOUBLE КАКАО + ВАНИЛИЯ
1,15 лв.
цена за бр.
80 ГР." 7 DAYS" MAX ,КРОАСАН С КАКАО
1,01 лв.
цена за бр.
80 ГР."7 DAYS" BORSETO, ГОРСКИ ПЛОД
0,91 лв.
цена за бр.
65 ГР. ARO КРОАСАН  ЯГОДА
0,44 лв.
цена за бр.
60ГР КРОАСАН ЧИПИКАО КАКАО
80ГР."7DAYS", КРОАСАН, DOUBLE - ВАНИЛИЯ+ВИШНА
1,01 лв.
цена за бр.
185 Г "7 DAYS", МИНИ КРОАСАНИ С КРЕМ "ШАМПАНСКО."
2,33 лв.
цена за бр.
80Г "7DAYS" КРОАСАН, DOUBLE ВАНИЛИЯ + ЯГОДА
1,01 лв.
цена за бр.
60 ГР."7 DAYS" МИНИ КРОАСАНИ, МИЛФЬОЙ
1,00 лв.
цена за бр.
60 ГР".7 DAYS", CHOCO КРОАСАН KAKAO
1,10 лв.
цена за бр.
60 Г "7 DAYS" МИДИ КРОАСАН С КАРАМЕЛ
0,83 лв.
цена за бр.
60 ГР. "7DAYS" МИНИ, КРОАСАНИ КАКАО
1,00 лв.
цена за бр.
32Г 7 DAYS-КЕЙК БАР КАКАО ГЛАЗУРА
4,66 лв.
цена за стек
80ГР."7DAYS" КРОАСАН, DOUBLE КАКАО + ВАНИЛИЯ
1,01 лв.
цена за бр.