КРЕНВИРШИ, НАДЕНИЦА

КРЕНВИРШИ, НАДЕНИЦА
ОХЛАДЕН САЛЧИЧОН ЗА СКАРА ГАЗ
ОХЛАДЕНА ЛОНГАНИЗА ЗА СКАРА
КРЕНВИРШИ ПИЛЕШКИ ГРАДУС ВАКУУМ
ТЕЛЕШКИ САЛАМ В ЕСТЕСТВЕНА ОБВИВКА ТАНДЕМ
ОХЛАДЕНО ЧОРИЗО ЗА СКАРА ГАЗ
250ГР КОЛБАС ХАМБУРГСКИ MODA
0,89 лв.
цена за бр.
~ 2.4 КГ НАДЕНИЦА МАДЖАРСКИ
5,28 лв.
цена за кг.
250ГР КОЛБАС КАМЧИЯ MODA
0,89 лв.
цена за бр.
300ГР ЛУКАНКОВ КРЕНВИРШ  КЕН
250ГР СРЪБСКА НАДЕНИЦА С ТОПЕНО СЪРЕНЕ  КЕН
2,88 лв.
цена за бр.
~2.4 КГ КРЕНВИРШИ НАРОДЕН
6,18 лв.
цена за кг.
280ГР КРЕНВИРШИ ЧОКИ КЕН
1,57 лв.
цена за бр.
300ГР КОЛБАС ТЕЛЕШКИ КОЛБАСО
300ГР КОЛБАС ХАМБУРГСКИ КОЛБАСО
1,07 лв.
цена за бр.
~2.4 КГ КРЕНВИРШИ  ЛЕКИ
7,54 лв.
цена за кг.
300ГР КОЛБАС КАМЧИЯ КОЛБАСО
КРЕНВИРШИ SP МО ТАНДЕМ
10,79 лв.
цена за кг.
20БР КРЕНВИРШИ ХОТ-ДОГ  ЛЕКИ
~1.2 КГ НАДЕНИЦА МАКЕДОНСКА ЛЕКИ
~1.5 КГ НАДЕНИЦА МАКЕДОНСКА КЕН
250ГР КРЕНВИРШИ ВАКУУМ ТАНДЕМ
~1.1 КГ ДЕБЪРЦИНИ КЕН
8,76 лв.
цена за кг.
~1.2КГ  НАДЕНИЦА ЛИОНСКА  ЛЕКИ
200ГР ВУРСТЧЕТА МАДЖАРОВ
4,61 лв.
цена за бр.
~1.4КГ КОЛБАС ХАМБУРГСКИ ДЕЛИКАТЕС.
6,18 лв.
цена за кг.
НАДЕНИЦА ВАРЕНА ТРАКИЕЦ ПЛИК
НАДЕНИЦА СРЪБСКА БОНИ
13,27 лв.
цена за кг.
400ГР КРЕНВИРШИ "СТАРА ПЛАНИНА" ТАНДЕМ
5,62 лв.
цена за бр.
КРЕНВИРШИ ДЕЛИКАТЕС ЖИТНИЦА
400ГР КРЕНВИРШ НАРОДЕН
2,58 лв.
цена за бр.
~1.2 КГ НАДЕНИЦА НАРОДНА
7,42 лв.
цена за кг.
320ГР КРЕНВИРШИ ВАКУУМ КЕН
2,58 лв.
цена за бр.
250ГР КОЛБАС ТЕЛЕШКИ MODA
0,89 лв.
цена за бр.
~1.2 КГ НАДЕНИЦА ЛИОНСКА КЕН
~ 2.2 КГ КРЕНВИРШИ КЕН
6,73 лв.
цена за кг.

Страници