КОРИ, ТЕСТО, ХЛЯБ

КОРИ, ТЕСТО, ХЛЯБ
2Х400ГР ТЕСТО ЗА ПИЦИ/МЕКИЦИ "ФАМИЛИЯ"
800ГР. БУТЕР ТЕСТО БЕЛЛА
4,61 лв.
цена за бр.
500 ГР. КОРИ ЗА ЛАЗАНЯ
3,05 лв.
цена за бр.
500Г ТОЧЕНИ КОРИ ЗЛ ЦАРИЦА
1,87 лв.
цена за бр.