КОРИ, ТЕСТО

КОРИ, ТЕСТО
400 ГР. ТОЧЕНИ КОРИ БЕЛЛА -1 БР
400 ГР. ТОЧЕНИ КОРИ
8,50 лв.
цена за стек
500 ГР.ТОЧЕНИ КОРИ ФАМИЛИЯ
6,80 лв.
цена за стек
500 ГР. ТОЧЕНИ КОРИ ФАМИЛИЯ -1 БР