КОНСЕРВИ, МАСЛИНИ

КОНСЕРВИ, МАСЛИНИ
400 ГР СОС НАПОЛЕТАНА "BARILLA"
4,43 лв.
цена за бр.
190ГР ЛЮТИВКА MERLINI DANIMOND
2,41 лв.
цена за бр.
180 ГР ПАСТЕТ АПЕТИТ COMPASS
6,19 лв.
цена за стек
520ГР ЛЮТЕНИЦА СТАРОСЕЛСКА ДЕР
130ГР.ПЪЛН. ЧЕРВЕНИ ЧЕРИ ЧУШКИ
700 ГР ДОМАТЕНО ПЮРЕ ОЛИНЕЗА
5,77 лв.
цена за стек
1580ГР КОМПОТ ОТ ЯГОДИ HORECA SEL
560ГР ЛЮТЕНИЦА ПЪРВОМАЙ
7,58 лв.
цена за стек
220 ГР ЧЕРВЕНО КЪРИ-ПАСТА EXOTIC
5,45 лв.
цена за бр.
4.1 КГ СОС ЗА ПИЦА С ПОДПРАВКИ HO
10,33 лв.
цена за бр.
160ГР. КОНСЕРВА - СКУМРИЯ В ДОМАТЕН СОС
5,51 лв.
цена за стек
9,78 лв.
цена за стек
520ГР ЛЮТЕНИЦА ДЕРОНДОМАШНА
100Г ПАСТЕТ ПИЛЕШКИ HAPPY JUN.
4,31 лв.
цена за стек
370МЛ НАСТЪРГАНО ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО
1,73 лв.
цена за бр.
680ГР КОРНИШОНИ КРИНА
2,41 лв.
цена за бр.
500ГР ОРИГИНАЛНИ МАСЛИНИ КАЛАМАТА
8,63 лв.
цена за бр.
2КГ ЛОЗОВИ САРМИ PALIRIA
18,66 лв.
цена за бр.
23ГР ПАСТЕТ АПЕТИТ HAME
3,31 лв.
цена за стек
260Г ЛЮТЕНИЦА ОЛИНЕЗДОМАШНА
8,71 лв.
цена за стек
180ГР ПАСТЕТ АПЕТИТ КАРО
4,72 лв.
цена за стек
330ГР КОМПОТ З.П. ЯГОДА KOMPOTTI
1,78 лв.
цена за бр.
3КГ КЬОПООЛУ ОЛИНЕЗА
16,55 лв.
цена за бр.
1.05КГ ЛЮТЕНИЦА ЕДРОСМЛЯНА ДОМАШНА
300ГР ПАСТЕТ АПЕТИТ СВИНСКИ КАРО
4,25 лв.
цена за стек
680ГР КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ ЕКСТРА Б
2,47 лв.
цена за бр.
160ГР СКУМРИЯ РИБНА САЛАТА
3,77 лв.
цена за стек
320ГР ЛЮТЕНИЦА ДЕРОНДОМАШНА
80ГР КОНСЕРВА,РИБА ТОН В ЗЕХТИН, "RIO MARE"
12,13 лв.
цена за стек
2.5КГ НАХУТ HORECA SELECT
5,96 лв.
цена за бр.
200ГР КАПЕРСИ В ОЦЕТ "IPOSEA"
5,23 лв.
цена за бр.
1,22 лв.
цена за бр.
400 МЛ КОНСЕРВА КОКОСОВО МЛЯКО "EXOTIC FOОD"
5,04 лв.
цена за бр.
4.1КГ СОС ЗА ПИЦА БЕЗ ПОДПРАВКИ
10,33 лв.
цена за бр.
160ГР.КОНСЕРВА СКУМРИЯ ЗАКУСКА
5,51 лв.
цена за стек
180ГР ГОВЕЖДО СОБ.СОС COMPASS
10,22 лв.
цена за стек

Страници