КОЛБАСИ

КОЛБАСИ
1КГ ШУНКА БУТ "ГУСТО ГРАНДЕ"
300ГР КОЛБАС ХАМБУРГСКИ КОЛБАСО
1,07 лв.
цена за бр.
БЕКОН ХОРЕКА EXPRESS HOREKA
10,79 лв.
цена за кг.
~1.2КГ  НАДЕНИЦА ЛИОНСКА  ЛЕКИ
КРЕНВИРШИ SP МО ТАНДЕМ
10,79 лв.
цена за кг.
~400 ГР САЛЧИЧОН PAGES
26,99 лв.
цена за кг.
КРЕНВИРШИ ПИЛЕШКИ КОЛБАСО
~2.4КГ КРЕНВИРШИ ПИЛЕШКИ "МАДЖАРСКИ"
200ГР ЛУКАНКОВ САЛАМ СЛАЙС ВНОС
800ГР ШУНКА ХОРЕКА СЛАЙС БРАВО
120ГР САЛАМ ВЕСЛЕЦ КЕН
1,52 лв.
цена за бр.
СВИНСКИ ВРАТ ОРЕХИТЕ СЛАЙС ГАСТРО
250ГР ЛОНГАНИЗА DE PAYES ЕКСТРА
10,79 лв.
цена за бр.
ШУНКА ГАСТРО ХОТЕЛСКА МАРКА
250ГР КРЕНВИРШИ ВАКУУМ ТАНДЕМ
50ГР ПЕЧЕНО КЮФТЕ
1,82 лв.
цена за стек
ОХЛАДЕНО ЧОРИЗО ЗА СКАРА ГАЗ
250ГР КОЛБАС ТЕЛЕШКИ MODA
0,89 лв.
цена за бр.
ОХЛАДЕН САЛЧИЧОН ЗА СКАРА ГАЗ
~1.1КГ КРЕНВИРШИ ПИЛЕШКИ ЧОКИ КЕН
СВИНСКО ФИЛЕ ПУШЕНО DE CASA БРАВО
14,60 лв.
цена за кг.
400ГР БУТ ЕЛЕНА СЛАЙС HORECA SELE
11,87 лв.
цена за бр.
190ГР ПАСТЕТ КЛАСИК  КЕН
1,50 лв.
цена за бр.
~2КГ ШУНКА ОТ СВИНСКО МЕСО ВАКУУМ
180 ГР. СУДЖУК ТЕЛЕШКИ
18,86 лв.
цена за стек
~1.4КГ КОЛБАС ХАМБУРГСКИ ДЕЛИКАТЕС.
6,18 лв.
цена за кг.
~1.1 КГ ДЕБЪРЦИНИ КЕН
8,76 лв.
цена за кг.
250ГР КОЛБАС КАМЧИЯ MODA
0,89 лв.
цена за бр.
3БР ЛУКАНКА ЧАРДАКА ОРЕХИТЕ
БЕКОН СЛАЙС ХОТЕЛСКА МАРКА ГАСТРО
190ГР ПАСТЕТ С МАСЛИНИ КЕН
1,50 лв.
цена за бр.
500 ГР БЕКОН СЛАЙС ТАНДЕМ
9,54 лв.
цена за бр.
300ГР КОЛБАС ТЕЛЕШКИ КОЛБАСО
20БР КРЕНВИРШИ ХОТ-ДОГ  ЛЕКИ
ШУНКА СВИНСКИ БУТ ЗА ПИЦА HS

Страници