КЕКС, РУЛА

КЕКС, РУЛА
200 Г СЛАДКО СУХО РУЛО, КАКАОВА ГЛАЗУРА
1,32 лв.
цена за бр.
300 ГР. СУХО СЛАДКО РУЛО "ДОМА", ВАНИЛИЯ
1,48 лв.
цена за бр.
300 ГР. СУХО СЛАДКО РУЛО "ДОМА", ЯГОДА
1,48 лв.
цена за бр.
200 Г РУЛО КАКАО ДЕКОРАЦИЯ
1,32 лв.
цена за бр.
30 ГР. МИНИКЕКС "BARNI" ШОКОЛАД
12,42 лв.
цена за стек
222 ГР."BALCONI" СУХО  РУЛО С ШОКОЛАД
3,79 лв.
цена за бр.