КАКАОВИ НАПИТКИ

КАКАОВИ НАПИТКИ
250 ГР.ГОРЕЩ ШОКОЛАД ЛА ФЕСТА"КЛАСИК"
13.8 ГР. РАЗТВОРИМО КАКАО "НЕСКУИК"
8,95 лв.
цена за стек
400 ГР.РАЗТВОРИМО "КАКАО НЕСКУИК"
3,85 лв.
цена за бр.
250 ГР.ГОРЕЩ ШОКОЛАД "ЛА ФЕСТА" - БЯЛ
3,49 лв.
цена за бр.
1КГ. LA FESTA ГОРЕЩ ШОКОЛАД
12,86 лв.
цена за бр.
200 ГР.РАЗТТВОРИМА НАПИТКА КАКАО "НЕСКУИК"