ЗЕЛЕНЧУКОВИ

ЗЕЛЕНЧУКОВИ
4.9 КГ СМЕСЕНА ТУРШИЯ YONCA
12,48 лв.
цена за бр.
1,34 лв.
цена за бр.
1 КГ ЗЕЛЕ РЯЗАНО BORKONI
3,73 лв.
цена за бр.
550ГР ПЕЧУРКИ НАРЯЗАНИ РУБИКОН
900ГР.ПЪЛН. ЧЕРИ ЧУШКИ 3 ЦВЯТА
680ГР ЛОЗОВИ ЛИСТА ARO
7,44 лв.
цена за стек
680 ГР ЗЕЛЕН ФАСУЛ КАЛИКОНС
6,96 лв.
цена за стек
370МЛ НАСТЪРГАНО ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО
2,33 лв.
цена за бр.
190ГР КАПЕРСИ "АНТИКО КАЗАЛЕ"
680ГР ЗЕЛЕН ФАСУЛ ARO
5,57 лв.
цена за стек
680ГР ДОМАТИ ЦЕЛИ НЕБЕЛЕНИ ARO
340ГР ЦАРЕВИЦА BONDUELLE
2,80 лв.
цена за бр.

Страници