ЗЕЛЕНЧУКОВИ

ЗЕЛЕНЧУКОВИ
2,68 лв.
цена за бр.
340ГР СУПЕР СЛАДКА ЦАРЕВИЦА BOND
500ГР МАРИНОВАНИ КАМБИЧКИ ПИКАНТ
580МЛ БЕЙБИ ЦВЕКЛО KUHNE
5,51 лв.
цена за бр.
190ГР КАПЕРСИ "АНТИКО КАЗАЛЕ"
0,78 лв.
цена за бр.
250ГР ИМАМБАЯЛДЪ С БЕЛ.ПАТЛ. ДЕРО
245ГР КЬОПООЛУ ДЕРОНИ
2,40 лв.
цена за бр.
330ГР ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО ШАЙБИ KUHNE
1,22 лв.
цена за бр.
680ГР КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ ЕКСТРА Б
2,47 лв.
цена за бр.
1680ГР ЦАРСКА ТУРШИЯ HORECA SELEC
4,43 лв.
цена за бр.
1.65КГ КАПИЯ ПЕЧЕНА БЕЛ.OBERON
7,99 лв.
цена за бр.
1,97 лв.
цена за бр.
1 КГ ЗЕЛЕВ ЛИСТ BORKONI
3,43 лв.
цена за бр.
1.8КГ ЦЯЛА ТУРШИЯ DAKO
7,57 лв.
цена за бр.
680ГР СТЕРИЛ.КОРНИШОНИ 6-9 ARO
7,28 лв.
цена за стек
320ГР МАЛКИ ЛУКЧЕТА KUHNE
3,10 лв.
цена за бр.
1,63 лв.
цена за бр.
1 КГ ЗЕЛЕ РЯЗАНО BORKONI
3,32 лв.
цена за бр.
370МЛ НАСТЪРГАНО ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО
1,73 лв.
цена за бр.
680ГР ЛОЗОВИ ЛИСТА ARO
6,86 лв.
цена за стек
680 ГР ЗЕЛЕН ФАСУЛ КАЛИКОНС
6,35 лв.
цена за стек
3,82 лв.
цена за бр.
680ГР ПЕЧЕНА КАПИЯ БЕЗ ОЦЕТ FL
12,80 лв.
цена за стек
130ГР.ПЪЛН. ЧЕРВЕНИ ЧЕРИ ЧУШКИ
1680ГР ЗЕЛЕВИ ЛИСТА КАЛИA
4,13 лв.
цена за бр.
4.9 КГ СМЕСЕНА ТУРШИЯ YONCA
12,26 лв.
цена за бр.
2.55КГ СТЕРИЛ.КОРНИШОНИ 4-7 СМ HS
290ГР ЛУКЧЕТА В ОЦЕТ IPOSEA
3,05 лв.
цена за бр.
900МЛ КИСЕЛО ЗЕЛЕ БЯЛО ''ROLNIK''
2,75 лв.
цена за бр.
1.65КГ КИСЕЛО РЯЗАНО ЗЕЛЕ КАЛИКОН
3,43 лв.
цена за бр.

Страници