ЗАМРАЗЕНА РИБА

ЗАМРАЗЕНА РИБА
1КГ ГОМА УАКАМЕ С-ТА ВОДОРАСЛИ
400Г.КОКТЕЙЛНИ СКАРИДИ 100/200
10,38 лв.
цена за бр.
240ГР. СУШИ ЕБИ 5L
16,37 лв.
цена за бр.
1КГ СКАРИДИ СУР. ОБЕЗВЕН 26/30
400ГР.МИДИ БЕЛЕНИ ВАР. 250/350
7,55 лв.
цена за бр.
800ГР МИДА СЕН ЖАК ЯДКА 10-20
67,49 лв.
цена за бр.
250Г ГОМА УАКАМЕ С-ТА ВОДОРАСЛ
1КГ.ЖАБЕШКИ БУТЧ. ПАЛ БГ 16/20
33,60 лв.
цена за бр.
500 ГР.ТРЕСКА ФИЛЕ СИЛВЕКС
5,80 лв.
цена за бр.
800ГР. СУШИ ЕБИ ПАНИРАНО
33,73 лв.
цена за бр.
1КГ.ФИЛЕ БЯЛА РИБА
10,48 лв.
цена за бр.
1КГ.ТИГРОВИ СКАРИДИ 6/8
62,09 лв.
цена за бр.
900ГР. СКАРИДИ ДИВИ БЛАНШИРАНИ, ЗАМР.
17,99 лв.
цена за бр.
ХЕК ИЗЧИСТЕН
5,93 лв.
цена за кг.
ХЕК ЧИСТЕН ДАНЕЛ
6,73 лв.
цена за кг.
400ГР. КОКТЕЙЛ МОРСКИ ДАР ЕКСТРА
7,99 лв.
цена за бр.
СЬОМГА КОТЛЕТ
10,92 лв.
цена за кг.
800ГР.СУШИ ЕБИ ПАНИРАНО КОКОС
800GR. SUSHI EBI FILO PASTRY
33,73 лв.
цена за бр.
500 ГР КАЛМАРИ РИНГОВЕ, ПАНИРАНИ FL
6,19 лв.
цена за бр.
2КГ.КАЛМАРИ ПАНИРАНИ HS
22,37 лв.
цена за бр.
2 Х 125 ГР. ПОРЦИИ ОТ СЬОМГА ФИЛЕ SIRENA -ЗАМРАЗЕНО
17,23 лв.
цена за бр.
12,13 лв.
цена за бр.
КАЛМАР ПИПАЛА
15,52 лв.
цена за кг.
35,09 лв.
цена за бр.
500ГР. ТОБИКО ОРАНЖЕВ СУШИ
32,39 лв.
цена за бр.
ПЪСТЪРВА ЧИСТЕНА
9,65 лв.
цена за кг.
СКУМРИЯ ФИЛЕ
11,46 лв.
цена за кг.
1КГ ЧУКА ИКА САНСАЙ
36,43 лв.
цена за бр.
СКУМРИЯ ФИЛЕ П.А.Л. БГ
13,79 лв.
цена за кг.
СКУМРИЯ  НОРВЕЖКА ЧИСТ.200/400
10,12 лв.
цена за кг.
СУШИ ЕБИ 3L 8,1-8,5 СМ
12,13 лв.
цена за бр.
44,53 лв.
цена за бр.
250/350ГР.ПЪСТЪРВА ЧЕПЕЛ.ЧИСТ
500ГР. БЕЛЕНИ СКАРИДИ 20/40
17,94 лв.
цена за бр.

Страници