ЕЛДА, КИНОА, БУЛГУР

ЕЛДА, КИНОА, БУЛГУР
500ГР ГРУХАНА ПШЕНИЦА ОБЕРОН
250Г МАКАРОНИ ЕЛДА И ЦАР LA GA
500ГР ЛИМЕЦ ЕДНОЗЪРНЕСТ BG AGRO
500ГР БУЛГУР ЗА ПИЛАФ ЕСЕ
2,75 лв.
цена за бр.
500ГР БУЛГУР ЗА КЮФТЕ ЕСЕ
2,75 лв.
цена за бр.
500ГР НАХУТ ЕСЕ
4,13 лв.
цена за бр.
250Г МАКАРОНИ ЕЛДА И ОРИЗ LA G
400Г ГРУХАНА ПШЕНИЦА ''БИОСЕТ''
500 ГР НАХУТ КРИНА
2,54 лв.
цена за бр.
500ГР КИНОА КРИНА
6,89 лв.
цена за бр.
300 ГР КИНОА МИКС LA GARONE
6,10 лв.
цена за бр.
500ГР ЖИТО ЗА АШУРЕ ECE
2,47 лв.
цена за бр.
500 ГР ЕЛДА (ГРЕЧКА)
3,30 лв.
цена за бр.